1103 Adet Büro Personeli Alınacak – Başvurular Devam Ediyor

TAKİP ET

Personel alım ilanları hız kesmeden yayımlanmaya devam ediyor. Özellikle seçimlerin yaklaşmasıyla kamu kurum ve kuruluşlarına binlerce personel istihdamı sağlanıyor. Özel sektörde de bu durum değişmiyor. İŞKUR üzerinden şu anda aktif durumda 125 bin iş ilanı mevcuttur. Bu yazımızda sizlere İŞKUR üzerinde şu anda aktif olan BÜRO PERSONELİ alımıyla alakalı detaylı bilgileri paylaşacağım.

İŞKUR üzerinden personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor.  Şu anda birçok farklı branşta 1103 büro personeli alımı yapılıyor. Başvurular başladı. Başvurularda KPSS şartı yok, mülakat yok.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana göre yaş sınırlaması olabilir. Genelde 18-35 yaş aralığı personel alımı yapılıyor.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması gerekiyor.

Büro personeli pozisyonunda istihdam edileceği için bilgisayar kullanabilir olması gerekiyor.

Mezuniyet olarak en az lise mezunu şartı aranıyor. Fakat ilanlarda en az Ön lisans mezunu olma şartı arayan ya da üniversite bölüm şartı arayan kurumlarda mevcut.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

Adli sicil kaydı temiz olmak.

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

İş ilanları şu anda İşkur üzerinde aktif olarak yer almaktadır. Şartları size uygun ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapabilmeniz için İŞKUR’a kaydolmanız gerekir. Her ilan için ilanı yayımlayan kurum 1 hafta ile 1 ay arası değişen başvuru süreleri koymuştur. Bu süre içeresinde başvurularınızı yapabilirsiniz. İlanlar sürekli olarak güncellenmektedir. Size uygun iş ilanı olup olmadığını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

İŞKUR’A NASIL KAYIT OLURUM?

İŞKUR’un sunduğu hizmetlerden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir.
Kayıt
İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kaydolmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz. Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır.

 Kayıt Koşulları
İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

 

 

işkur personel alımı işkur personel alımı 2023 işkur personel alımı sağlık bakanlığı işkur personel alımı ne zaman açıklanacak işkur personel alımı 2023 başvuru büro personel alımı büro personeli işkur iş ilanı kamu personel alımı memur alım ilanı kpss kp