129 Vasıflı ve Vasıfsız Daimi İşçi Alımı Başladı!

TAKİP ET

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kadrolu işçi alımı için başvuruların gerçekleştirileceğini duyurdu. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, 12 farklı iş pozisyonu için toplamda 129 kadrolu işçi personel alımı yapılacak. Detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 33 temizlik personeli, 43 mezar kazma personeli, 4 erkek gassal, 1 marangoz, 1 büro memuru, 20 kamyon şoförü, 3 iş makinası operatörü, 7 şoför, 2 kadın gassal, 10 kadın hasta bakımı ve temizlik personeli, 3 erkek ve 2 kadın hasta bakım teknikeri olarak toplam 129 daimi süreli işçi personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru süreci ve detayları haberimizde yer alıyor.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuruda bulunacak adayların Antalya ilinde ikamet ediyor olması, erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması, ilgili iş pozisyonu için gerekli olan mezuniyet şartlarını taşıyor olmaları, sağlık sorununun görev yapmaya engel olmaması, ilgili iş için gerekli olan SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca başvuru yapacak adayların özel şartları da başvuru kılavuzunda belirtilen şekilde taşıması gerekmektedir.

Başvuru Belgeleri Neler? 

Başvuru Belgeleri: Başvuru yapacak adayların ön başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvuru esnasında herhangi bir belge talep edilmeyecektir. Ancak iş başlangıcı yapmaya hak kazanan adaylardan gerekli belgeler talep edilecektir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kadrolu İşçi Alımı Başvuru Tarihleri

Başvuru koşullarını taşıyan adaylar, ilgili iş pozisyonları için şahsen başvurularını 29 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru kılavuzunda belirtilen adrese gerçekleştirebilirler. Detaylı bilgi ve iş başvuru kılavuzu haberimizde yer almaktadır.

BAŞVURU KILAVUZU

antalya büyükşehir belediyesi daimi işçi nedir dsi daimi işçi alımı kadrolu memur alımı