2 BİN 770 GÜVENLİKÇİ ALIMI BAŞLADI!

TAKİP ET

Heyecanla beklenen bir haber var! Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden özel güvenlik görevlisi alımlarıyla ilgili büyük bir duyuru yapıldı. İŞKUR resmi sayfasında peş peşe yayımlanan duyurularla birlikte tam 2 bin 770 özel güvenlik görevlisi aranıyor! Bu harika fırsatı kaçırmak istemeyeceksiniz.

Başvuru yapmak için adaylardan en az ilkokul mezuniyeti şartı aranıyor, bu da şansı daha da genişletiyor. Ancak unutmayın, her firmanın başvuru şartları farklılık gösterebilir, bu yüzden ilanları dikkatle incelemek önem taşıyor.

Peki, başvuruları nereden yapabilirsiniz dersiniz? İŞKUR resmi sayfası size kapılarını açıyor! İŞKUR kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak, gerekli bilgileri doldurup arama yapmanız yeterli olacak. Ama acele edin, bazı ilanların süresi aynı gün içinde sona erebiliyor. Bu yüzden başvuru yapacak adayların tarihleri yakından takip etmeleri gerekiyor.

Özel güvenlik görevlilerinin işi oldukça heyecan verici! İş yerinin güvenliğinden sorumlu olan bu kahramanlar, birçok önemli görevi yerine getiriyorlar. Ziyaretçilere danışmanlık yapmak, giriş-çıkışları kayıt altına almak, güvenlik sorunlarında kamera kayıtlarını incelemek gibi görevlerinin yanı sıra iş yerindeki güvenlik kurallarının uygulanmasını sağlamak da onlara ait. Acil durumlarda binanın tahliyesini gerçekleştirip insanları güvende tutmak da yine bu kahramanların işi. Ayrıca, çalıştıkları alanda suç işlendiği durumlarda hızla kolluk kuvvetlerine haber vermek gibi önemli bir sorumlulukları da bulunuyor.

Bu büyük fırsatı kaçırmamak için harekete geçin! İŞKUR resmi sayfasını ziyaret ederek başvuru ve diğer detaylara ulaşabilirsiniz. Sizi heyecanla bekleyen bu fırsatı yakalamak için şimdi harekete geçin! Buraya tıklayarak

[İŞKUR Resmi Sayfası]

 (https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11223)

Ulaşabilirsiniz. Unutmayın, bu harika fırsatlar hızla sona erebilir, bu yüzden acele edin!

İŞKUR’un sunduğu hizmetlerden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir.

Kayıt

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kaydolmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz. Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır.

 Kayıt Koşulları
İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.