4 Kurum 7 bin 468 Personel Alımı-Başvurularda Son Gün

TAKİP ET

Kamu kurum ve kuruluşları personel alımlarına hızla devam ediyor. Daha önce ilanını sizlerle paylaştığımız Tarım ve Orman Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımlarında son güne yaklaşıldı.

4 Kurum 7 bin 468 Personel Alımı-Başvurularda Son Gün

Kamu kurum ve kuruluşları personel alımlarına hızla devam ediyor. Daha önce ilanını sizlerle paylaştığımız Tarım ve Orman Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımlarında son güne yaklaşıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 25 adet sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır. Bir aday aşağıda belirtilen pozisyonlardan sadece 1 tanesine başvuru yapabilecektir.

Yazılım Mimarı: (1 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 4 Katına Kadar)

Yazılım Uzmanı: (4 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 Katına Kadar)

Yazılım Uzmanı: (6 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 Katına Kadar)

CBS Yazılım Mimarı: (1 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 4 Katına Kadar)

CBS Yazılım Uzmanı: (2 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 Katına Kadar)

Mobil Yazılım Uzmanı: (1 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 Katına Kadar)

Ağ Uzmanı: (3 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 Katına Kadar)

Veri Tabanı Uzmanı: (1 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 4 Katına Kadar)

Veri Tabanı Uzmanı: (1 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 Katına Kadar)

Sistem Uzmanı: (2 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 Katına Kadar)

Sistem Uzmanı: (1 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 2 Katına Kadar)

Bilgi Güvenliği Uzmanı: (1 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 4 Katına Kadar)

Bilgi Güvenliği Uzmanı: (1 kişi – Aylık Brüt Sözleşme Ücret Tavanının 3 Katına Kadar)

Tarım ve Orman Bakanlığı 25 Bilişim Personelinden biri olmak için son başvuru tarihi 8 Mayıstır. E-Devlet şifreniz ile Kariyer Kapısı üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz.

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere birçok farklı iş kolunda Daimî işçi alımı gerçekleştirilecek. Başvurular 3 Mayıs itibariyle başladı ve son başvuru tarihi 8 Mayıstır. Başvurularınızı Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinde Açık İş İlanlarında mevcuttur. İlan şartlarını taşıyan adaylar esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden ‘’İş Arayan’’ linki üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 12 adet Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar uzman yardımcısı alınacaktır. Başvurular için son tarih 8 Mayıstır. Başvurularınızı e-Devlet şifreniz ile Kariyer Kapısı üzerinden yapabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere birçok farklı alanda 2 bin 431 sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli pozisyonları için son başvuru tarihi 8 Mayıstır. Başvurularınızı e-Devlet şifreniz ile Kariyer Kapısı üzerinden yapabilirsiniz.

Güncel ilanlardan haberdar olmak için sayfamızı takipte kalınız.

 

 

 

 

 

kamu personel alımı kamu personel alımı 2023 kpss siz kamu personel alımı ilanları kamu personel alımı twitter kamu personel alımı ptt aile ve sosyal hizmetler bakanlığı personel alım karayolları genel müdürlüğü işçi alım kamu personel alım ilanı kpss kps