791 SAĞLIKÇI MEMUR ALIMI BAŞLADI

TAKİP ET

Kamu kurumları personel alımlarını sürdürüyor. Başvuruları bugün başlayan ilanlarda birçok farklı branşta toplamda 791 adet sağlıkçı ve memur alımı yapılacak. İlanların tüm detaylarını sizlerle paylaşıyorum. Kamu kurumlarının personel alım ilanları yayımlanmaya bizlerde bunları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Bugün ilan edilen alımlarda toplamda 791 adet sağlıkçı ve memur alımı yapılacak.

791 SAĞLIKÇI MEMUR ALIMI BAŞLADI

Kamu kurumları personel alımlarını sürdürüyor. Başvuruları bugün başlayan ilanlarda birçok farklı branşta toplamda 791 adet sağlıkçı ve memur alımı yapılacak. İlanların tüm detaylarını sizlerle paylaşıyorum.

Kamu kurumlarının personel alım ilanları yayımlanmaya bizlerde bunları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Bugün ilan edilen alımlarda toplamda 791 adet sağlıkçı ve memur alımı yapılacak.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 145 Personel Alım İlanı

Hangi Branşlarda Alım Olacak?

1 Spor Uzmanı

2 Antrenör

25 Büro Personeli

35 Destek Personeli (Temizlik)

2 destek Personeli (Şoför)

25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

35 Sağlık Teknikeri

7 Mühendis

10 Tekniker

3 Teknisyen

İlan Başlama Tarihi: 16/05/2023

Son Başvuru Tarihi: 30/05/2023

Başvuru Yeri: Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

Başvuru Şekli: Şahsen

Başvuru Formu https://www.ohu.edu.tr/ personel/sayfa/sozlesmeli-personel-is-basvuru-formu adresinden temin edilecektir.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ:

19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ 500 PERSONEL ALIM İLANI

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversite Rektörlüğüne bağlı birimlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca Lisans mezunları için (Eczacı kadrosu hariç) 2022 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı, Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır. Ayrıca sözlü sınav yapılmayacaktır. KPSS puan sırası esas alınacaktır.

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

Başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden “On dokuz Mayıs Üniversitesi- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr’’ internet adresi üzerinden 16/05/2023-30/05/2023 tarihleri arasında alınacaktır.

Şahsen başvuru alınmayacak olup posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ 146 PERSONEL ALIMI

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

4/B Sözleşmeli Personel İlanı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Konya Merkez ve İlçelerdeki Birimlere, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel statüsünde istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle Sözleşmeli Personel alınacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

Başvuruda bulunacaklar adaylar bu ilanın Resmî Gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (31.05.2023 tarihine kadar) tüm belgelerini; ‘’ https://basvuru.erbakan.edu.tr/ ‘’  adresine online olarak eksiksiz yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

Adaylar sadece tek bir pozisyon için nitelik kodu belirterek başvuru yapacaktır. Birden fazla başvuru durumunda tüm başvurular geçersiz sayılacaktır.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ