ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

TAKİP ET

Kamu kurumları personel alımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bizlerde bu ilanları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Adalet Bakanlığı tarafından ilan edilen 22 Bin 120 personel alımı ilanının detayları netlik kazandı. Buna göre çeşitli branşlarda 419 personel alımı yapılacak. Haberimizde bu ilanın tüm detaylarını bulabilirsiniz.

ADALET BAKANLIĞI 419 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Kamu kurumları personel alımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bizlerde bu ilanları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Adalet Bakanlığı tarafından ilan edilen 22 Bin 120 personel alımı ilanının detayları netlik kazandı. Buna göre çeşitli branşlarda 419 personel alımı yapılacak. Haberimizde bu ilanın tüm detaylarını bulabilirsiniz.

HANGİ BRANŞLARDA ALIM YAPILACAK?

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 190 kişi       

Kaloriferci: 4 kişi

Şoför: 31 kişi

Aşçı: 9 kişi

Hizmetli: 111 kişi

İstatistikçi: 7 kişi

İnşaat Mühendis: 5 kişi

Makine Mühendisi: 8 kişi

Jeoloji Mühendisi: 2 kişi

Harita Mühendisi: 2 kişi

Jeofizik Mühendisi: 2 kişi

Çevre Mühendisi: 3 kişi

Elektrik Mühendisi: 8 kişi

Elektronik Mühendisi: 5 kişi

Sıhhi Tesisat Teknisyeni: 5 kişi

İklimlendirme ve Soğutma Teknisyeni: 6 kişi

Elektrik Teknisyeni: 8 kişi

Bilgisayar Teknisyeni: 5 kişi

İnşaat Teknikeri: 4 kişi

Makine Teknikeri: 2 kişi

Yapı Tesisat Teknolojisi Teknikeri: 2 kişi

Olmak üzere toplamda 419 kişi istihdam edilecektir.

GENEL ŞARTLAR NELER?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesindeki şartları taşımak.

Lisans mezunları için 2022 yılı Kamu Personel Seçme sınavında KPSSP3, ön lisans mezunları için 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP94 puan türlerinden 70 puan ve daha yukarı puan almış olmak.

BAŞVURU TARİHİ, ŞEKLİ ve İSTENİLEN BELGELER

Adaylar Kariyer Kapısı platformunda sadece bir pozisyona müracaat yapabileceklerdir.

Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı  http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesinden e-Devlet şifresi ile yapacak olup, duyuruda belirtilen süre içinde şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurular 25 Nisan tarihinde başlayıp, 11 Mayıs 2023 tarihinde saat 23:59:59’da sona erecektir.

Adayların başvuru işlemi tamamlandıktan sonra ‘’ Başvurularım’’ ekranından başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. ‘’Başvurularım’’ ekranından ‘’ Başvuru Alındı’’ ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Sisteme Yüklenmesi Gereken Belgeler;

Fotoğraflı özgeçmiş,

Sağlık açısından engeli olmadığına dair yazılı beyan.

Denklik gösterir belge.

Sertifika istenen bölümlerde sertifikaların orijinal hallerinin de sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

NOT: Adalet Bakanlığı burada belirttiğimiz 419 personel alımı haricinde, İnfaz Koruma Memurluğu, İcra Katipliği, Zabit Katipliği, Mübaşir başta olmak üzere toplamda 22 Bin 120 boş pozisyon için alım yapıyor. Bu alımlarla alakalı detaylı bilgileri sayfamızdaki haberlerde bulabilirsiniz. Kamu alımları için sayfamızı takipte kalabilirsiniz. Güzel günler sizlerle olsun.

adalet bakanlığı personel alımı adalet bakanlığı personel alımı 2023 adalet bakanlığı personel alımı kadro dağılımı adalet bakanligi personel alimi sartlari adalet bakanligi personel alimi 2022 ADALET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI İNFAZ KORUMA MEMURU OLMA ŞARTLAR