Beklenen Haber Geldi: 11 Bin 455 Kamu Personeli Alımı!

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli ve Psikolog Kadroları İçin 11.455 Kamu Personeli Alımı İlanını Duyurdu. Açıklanan bilgilerde, pozisyonlara ayrılan kontenjanlar da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

GSB tarafından uzun süredir beklenen duyurular ve açıklamalar nihayet yapıldı. Yapılan resmi açıklamada, büro personeli, destek personeli, psikolog ve koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için alım yapılacağı belirtildi. Bu önemli açıklamaya dair detaylar haber içeriğimizde bulunuyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Tarafından Duyuruldu!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bakanlık merkez ve taşra teşkilat birimlerinde istihdam edilmek üzere 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bakan Bak, Bakanlık merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 11 bin 455 sözleşmeli personel alımının gerçekleştirileceğini duyurdu

11.455 Kamu Personeli Alımı Hangi Pozisyonlarda Yapılacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, aşağıdaki pozisyonlar için kamu personeli alımı yapacaktır:

Büro personeli

Psikolog

Destek personeli (temizlik)

Koruma ve güvenlik görevlisi

Destek personeli (bakım-onarım)

GSB Kamu Personeli Alımı Başvuru Tarihleri ve Detayları

Büro personeli, psikolog ve destek personeli (temizlik) pozisyonları için başvurular 28 Ağustos - 01 Eylül 2023 tarihleri arasında alınacak. Koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli (bakım-onarım) pozisyonları için başvurular ise 28 Ağustos - 6 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

GSB 11.455 Kamu Personeli Alımı Başvuru Süreci

Başvurular, e-Devlet üzerinde bulunan "Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı" platformu aracılığıyla internet üzerinden yapılacaktır.

gsb gençlik ve spor bakanlığı 11.455 memur alımı memur alımı 2023