BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

TAKİP ET

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, 4/B sözleşmeli personel alımıyla ilgili bir ilan yayımlamıştır. Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 3 sözleşmeli personel alınacaktır:

1. Destek Personeli - Aşçı (Erkek) (Yeşilova İlçesi MYO Yerleşkesi): Ortaöğretim mezunu olup aşçılık alanında MEB onaylı ustalık belgesine sahip olan adaylar arasından seçilecektir. Adayların ayrıca hijyen belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

2. Mühendis - Bilgi İşlem Daire Başkanlığı (Kadın/Erkek): Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden lisans mezunu olmak gerekmektedir. Ayrıca PHP, C# ve Python programlama dillerinden en az ikisini bilmek de aranan nitelikler arasındadır.

3. Destek Personeli (Erkek) - Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi: Ortaöğretim mezunu olmak, doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçisi belgesine sahip olmak ve en az B sınıfı 1 yıllık ehliyete sahip olmak gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adayların belirtilen özel şartları yerine getirmeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun genel şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Başvuruların ilgili belgelerle birlikte yapılması ve istenen belgelerin sunulması gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgeler arasında başvuru formu, nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, diploma fotokopisi veya mezuniyet belgesi, 2022 KPSS (B) Grubu sınav sonuç belgesi, askerlik durum belgesi ve adli sicil kaydı yer almaktadır.

Başvuruların incelenmesi ve değerlendirilmesinin ardından atanmaya hak kazanan adaylar, üniversitenin merkez kampüsü veya ilçelerde bulunan kampüslerde görevlendirilecektir.

Detaylı bilgilere başvuru yapılacak üniversitenin resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ŞEKLİ YERİ VE ZAMANI

Başvurular, ilanın Resmi Gazete ‘de yayımlandığı günden itibaren 15 (on beş) gün içinde http://www.mehmetakif.edu.tr internet sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak fotoğraf yapıştırmak ve imzalamak suretiyle yukarıda belirtilen belgelerle birlikte 23.05.2023-07.06.2023 (dâhil) tarihleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğüne/Personel Daire Başkanlığına ( İstiklal yerleşkesi içerisindedir.) adresinde olacak şekilde posta ile göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. İlanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular, ilan şartlarına uygun olmayan başvurular, postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Posta yoluyla yapılan başvurularda postanın en geç başvurunun son günü mesai bitimine kadar Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğüne/Personel Daire Başkanlığına ulaşmış olması gerekmektedir.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ