Bursa Uludağ Üniversitesi 13 Sözleşmeli Personel Alım İlanı

TAKİP ET

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünden Güzel Haber: 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na Göre Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4B maddesi kapsamında sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Bu kapsamda, 06.06.1978 tarihli ve 7f15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" doğrultusunda, üniversitenin tüm ilçelerinde toplam 13 sözleşmeli personel istihdam edilecektir.

Bursa Uludağ Üniversitesi'nin açık pozisyonları şu şekildedir:

1. Kadro Unvanı: BÜRO Personeli

   - Puan Türü/Puanı: KPSS-P3 (60 puan ve üzeri)

   - Cinsiyet: Kadın/Erkek

   - Öğrenim Durumu ve Aranan Nitelikler: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olmak, en az 90 gün "4311_03 Bilgisayarlı Muhasebe Elemanı" meslek kodunda çalıştığını e-Devlet üzerinden alınacak hizmet dökümü belgesiyle belgelemek, Bilgisayarlı Muhasebe Eğitimi ile Maliyet ve Yönetim Muhasebesi Geliştirme ve Uyum Eğitimi ve Muhasebede Modüler Tabanlı Program Kullanma Geliştirme ve Uyum Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

   - Diğer Şartlar: Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık ve benzeri engeli bulunmamak, son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmuş olmak.

2. Kadro Unvanı: Programcı

   - Puan Türü/Puanı: KPSS-P93 (60 puan ve üzeri)

   - Cinsiyet: Kadın/Erkek

   - Öğrenim Durumu ve Aranan Nitelikler: Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama ve Teknikerliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Bilgisayar Teknikerliği ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama veya Web Teknolojileri ve Programlama ön lisans programlarından mezun olmak, YDS'den en az (D) düzeyinde (İngilizce) puan almış olmak.

   - Diğer Şartlar: Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmuş olmak. Yazılı ve/veya sözlü sınav sonucunda asıl ve yedek adaylar belirlenecektir.

3. Kadro Unvanı: Destek Personeli (Temizlik)

   - Puan Türü/Puanı: KPSS-P94 (60 puan ve üzeri)

   - Cinsiyet: Kadın

   - Öğrenim Durumu ve Aranan Nitelikler: Lise ve dengi okul mezunu olmak.

   - Diğer Şartlar: Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık ve benzeri engeli bulunmamak, son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmuş olmak.

Başvurular için son tarih belirlenmiştir, bu tarihe kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Başvurular sonrasında uygun adaylar yazılı ve/veya sözlü sınavlara alınacak ve asıl ve yedek adaylar belirlenecektir. Bursa Uludağ Üniversitesi'nin merkez ve ilçelerinde görevlendirilecek olan personeller, ilgili birim amirinin yönlendireceği görevleri yerine getirecektir.

Bu alımlarla birlikte Bursa Uludağ Üniversitesi, nitelikli ve yetenekli personelleri bünyesine katmayı hedeflemektedir. Başvuruların ilgili şartları karşılayan adaylar tarafından yapılması beklenmektedir.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ