ÇAYKUR KPSS 60 PUAN İLE MEMUR ALIM İLANI

TAKİP ET

ÇAYKUR personel alım ilanını yayımladı. İlana göre İŞKUR aracılığıyla KPSS 60 puan ile 25 Memur alımı yapılacak. Başvuru şartlarını ve tüm detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

ÇAYKUR KPSS 60 PUAN İLE MEMUR ALIM İLANI

ÇAYKUR personel alım ilanını yayımladı. İlana göre İŞKUR aracılığıyla KPSS 60 puan ile 25 Memur alımı yapılacak. Başvuru şartlarını ve tüm detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

ÇAYKUR tarafından az önce İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre memur alımı yapılacak. ÇAYKUR ihtiyaç duyduğu 25 kadro için en az KPSS 60 puan ile personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylarda aranan şartları ve başvuru şeklini Kamu Memuru ekibi olarak sizler için paylaşıyoruz.

KAÇ KİŞİ ALINACAK? BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile yayımlanan duyuruya göre 25 kişilik kadro için memur alımı yapılacak.

İLANI YAYIMLAYAN KURUM: ÇAYKUR (Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü)

Çalışma Durumu: Geçici / Tam Zamanlı

ÇAYKUR bir Kamu kurumu olup ihtiyaç duyduğu 25 kadro için alım yapacaktır. Başvuru sonucu yerleşen adaylar Rize ilinde görev yapacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

ÇAYKUR bünyesinde çalıştırılmak üzere İŞKUR aracılığı ile yayımlanan 25 kişilik kadro için başvuru genel şartları şunlardır;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin olmaması.

Adli sicil kaydı temiz olmak.

Görevini devamlı yapmasına engel bir hastalığının ya da engelinin bulunmaması.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI NELER?

Yüksek Öğretim Kurumlarınca eğitim veren Çay Eksperliği veya Çay Tarım ve İşletme Teknolojisi ön lisans bölümlerinin birinden mezun olmak.

2022 KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak ve 50 yaşından gün almamış olmak.

Vardiyalı çalışmasına engel durumunun olmaması.

BAŞVURULAR NE ZAMAN OLACAK? NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

İŞKUR tarafından yayımlanan 25 memur alım ilanı başvuruları 18 Mayıs tarihi itibariyle başlamış olup, başvurular 22 Mayıs tarihinde son bulacaktır. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır. İŞKUR tarafından belirlenen başvuru ilan numarası ise 00007531068

BAŞVURU LİNKİ

Başvuru yapmadan önce İŞKUR’a kaydolmanız gerekmektedir. Kaydolduktan iş arayan kısmından şifreniz ile giriş yaparak başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. İŞKUR’a kayıt olurken tüm bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde girmeniz size iş bulma konusunda avantaj sağlayacaktır.