Çeşitli Branşlarda 2 Kamu Kurumu, Memur Personel Alımı Yapıyor!

TAKİP ET

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi farklı pozisyonlarda kamu personeli alımı için son başvuru tarihleri yaklaşıyor.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi bünyesinde çeşitli pozisyonlarda kamu personeli memur alımı başvuruları için sizlere rehber niteliğinde yazı hazırladık. İşte, başvurulara dair tüm detaylar...

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Üniversite Personeli Alımı: KPSS Şartı Aranmıyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, KPSS puan şartı olmadan üniversite personeli alımı başvurularını kabul ediyor. Mülakatsız sözleşmeli memur alımları süreci 11 Ağustos tarihine kadar devam edecektir. Bu süreçte, 2 Büro Personeli, 1 Güvenlik Görevlisi, 2 Destek Personeli (Temizlik) ve 1 Destek Personeli (Temizlik) alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Ekranı 

Başvuru Kılavuzu

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde 13 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi bünyesinde 13 adet sözleşmeli personel alımı için başvurular şu anda açık! Başvuru süreci 11 Ağustos tarihinde sona erecek. Üniversite, 5 Destek Personeli, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Proje Destek Uzmanı ve 2 Tekniker alımı yapacak.

Adayların Başvuru İçin Sağlaması Gereken Şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak.

Kamu haklarından yoksun olmamak.

Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkumiyet kaydının bulunmaması gerekmektedir.

İletişim Bilgileri 

Adres : İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü, Rektörlük Evrak Kayıt Balatçık Mahallesi Havaalanı Şosesi No: 33/2 Çiğli/İZMİR

Telefon : 0232 329 3535-1370-1372

7504/1-1

kamu üniversites personel alımı memur alımı 2023 kamu personeli