En Az 64.000 TL Maaşla Kamu Personel Alımı İçin Başvurular Başladı

TAKİP ET

Kamu sektörüne, ortalama 64.000 TL gibi yüksek bir maaşla personel alımı için başvurular kabul edilmeye başlandı. Bu alımlara dair başvuru ayrıntıları, süreç ve tüm detaylar, yazımızda detaylı bir şekilde yer almaktadır.

Mersin Üniversitesi tarafından güncel kamu personel alımı başvuruları ve süreçleri başladı. Bu alımlarda en düşük 64 bin TL ortalama maaş sunulurken, en yüksek maaşlar ise 128 bin TL'ye kadar çıkabilmektedir. Özellikle KPSS puanı gerekmeyen kamu memur atamasında, puanı olmayan tüm adaylar için en az 70 puan baz alınacaktır. Bu önemli alımlara ilişkin tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Mersin Üniversitesi Kamu Personel Alımı Başvuru Şartları

Memur alımı başvuru şartları arasında, adayların genel olarak 657 DMK'daki şartları taşıması, askerlikle ilişiğinin olmaması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 35 yaşından gün almamış olması gibi kriterler yer almaktadır. Detaylı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Mersin Üniversitesi Kamu Personel Maaşları

Mersin Üniversitesi memur alımı kapsamında bilişim personeli maaş detayları oldukça çeşitlilik göstermektedir. En düşük maaş 64 bin lira olarak belirlenmiştir. Bilişim personeli maaşları katlara göre farklılık göstermektedir. Bu alımda 1 kat bilişim personeli maaşı 32 bin lirayı aşmaktadır. Ayrıca ilanda 2, 3 ve 4 kat maaşlar da yer almaktadır. Bu çerçevede 1 Kıdemli Web Yazılım Uzmanı için 4 katı, 1 Web Yazılım Uzmanı için 3 katı, 1 Veritabanı Yönetim Uzmanı için 3 katı, 1 Mobil Yazılım Uzmanı için 3 katı, 1 Ağ Uzmanı için 2 katı, 1 Sistem Yöneticisi için 2 katı, 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı için 2 katı kadar maaş imkanı sunulmaktadır. Bu maaş detaylarıyla memur alımları gerçekleştirilecektir.

Başvuru Süreci

Başvurular, adaylar tarafından Mersin Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı'na bizzat başvurarak veya posta yoluyla yapılabilir. Başvuru yöntemleri esneklik sunarak, adayların tercihlerine uygun bir seçenek sunmaktadır. Başvuruların son tarihi ise 16 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir, bu tarih itibarıyla başvurular kabul edilecektir. Tüm ayrıntılara dair kapsamlı bilgiye bu başvuru kılavuzundan erişebilirsiniz. Bu kılavuz, başvuru sürecini ve gereken belgeleri içermekte olup sizleri adım adım yönlendirecektir.

Başvuru Kılavuzu

kamu personel alımı personel alımı mersin üniversitesi memur alımı 2023