Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 45 Personel Alım İlanı

TAKİP ET

Arkadaşlar merhabalar. Yeni güne yeni ilanlarla başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kamuya personel alımları hız kesmeden devam ediyor. Bu yazımızda sizlere Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin 45 personel alımına ilişkin tüm detayları aktaracağım. Sayfamızı takipte kalırsanız hem memnun hem memur olursunuz.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 45 Personel Alım İlanı

Arkadaşlar merhabalar. Yeni güne yeni ilanlarla başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kamuya personel alımları hız kesmeden devam ediyor. Bu yazımızda sizlere Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin 45 personel alımına ilişkin tüm detayları aktaracağım. Sayfamızı takipte kalırsanız hem memnun hem memur olursunuz.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlüğünden:

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre Üniversitemizde istihdam edilmek üzere, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın KPSS (B) grubu puan sıralaması (lisans mezunlarında KPSSP3, ön lisans mezunlarında KPSSP93 ve ortaöğretim mezunlarında KPSSP94 puan türleri dikkate alınacaktır.) esas alınmak suretiyle aşağıda başvuru şartları belirtilen pozisyonlara toplam 45 (kırk beş) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

BAŞVURU TAKVİMİ, BAŞVURU ADRESİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Başvuru Takvimi:

Başvuru Başlangıç Tarihi: 25.04.2023

Son Başvuru Tarihi: 12.05.2023

Başvuru Adresi ve İletişim Bilgileri

- Adayların başvuru formu ve ilandaki pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Şahsen yapılacak başvurularda başvuru için istenilen belgeler Üniversitemiz Genel Sekreterliğine bağlı yazı işlerine teslim edilmesi gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan, eksik belgeli başvurulardan ve postada meydana gelen gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. (Vekâlet ile başvurularda sadece noter onaylı vekâlet kabul edilecek olup, vekâletname ile yapılacak başvurularda vekâletnamenin aslı ve vekâlet edenin kimliğinin aslını ibraz etmek zorunludur.)

- Posta yoluyla başvuru yapacak adaylar “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Yalnızbağ Yerleşkesi 24002 Merkez/ERZİNCAN” adresine evrakını gönderecektir. - Adaylar başvuru süreciyle ilgili olarak sadece atama@erzincan.edu.tr adresinden yardım alabilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuracak adaylarda tercih edilen pozisyon için belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.

a) Türk vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak. (Kazanan adaylardan tam teşekküllü Devlet veya Üniversite hastanesinden alınacak sağlık raporu ile bu durumu belgelemeleri istenecektir.)

ç) Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

d) 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunun uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

e) Muhtelif tarihlerde çıkan Kanun Hükmünde Kararnameler uyarınca kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

f) 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak; lisans mezunlarında KPSSP3, ön lisans mezunlarında KPSSP93, ortaöğretim mezunlarında KPSSP94 puan türü dikkate alınacaktır.

g) Erkek adaylar için; askerlik çağına gelmemiş olmak ya da askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. (İlan başvuru tarihi itibariyle askerliğini yapıyor olanlar başvuru yapamazlar.)

HANGİ BRANŞTAN KAÇ ALIM OLACAK?

Programcı: 1 kişi

Büro Personeli: 23 kişi

Elektrik Mühendisi: 1 kişi

Makine Mühendisi: 1 kişi

Tekniker: 2 kişi

Destek Personeli: 20 kişi

Şartları uyan arkadaşlar başvuru yapabilir. Her şey gönlünüzce olsun.

 

 

 

 

 

 

üniversite personel alımı üniversite personel alımı 2023 üniversite personel alımı sonuçları üniversite personel alımı taban puanları üniversite personel alımı hemşire erzincan binali yıldırım üniversitesi personel alımı kpss kpss 2022 2022 kpss personel