EÜAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 160 DAİMî İŞÇİ PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR

TAKİP ET

Enerji Üretim AŞ (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü, taşra işyerlerinde istihdam etmek üzere 160 daimî işçi alımı yapacak. Başvurular, Türkiye İş Kurumu Çankaya Hizmet Şube Müdürlüğü tarafından yayınlanacak ilanla başlayacak.

İlgili ilanı takip ederek gerekli şartları taşıyan adaylar, son başvuru tarihine kadar Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığıyla adaylık başvurusunda bulunabilecekler.

Aranan Nitelikler:

1. MAKİNE TEKNİSYENİ: Lise ve dengi okulların Makine, Makine Teknolojisi, CNC, Torna Tesviye, Makine Bakım Onarımcısı, Bilgisayar Destekli Makine, Motor, Motorlu Araç Teknolojisi, Metal İşleri, Sıhhi Tesisat, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme bölümlerinden mezun olmak.

2. ELEKTRİK TEKNİSYENİ: Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektrik-Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojisi bölümlerinin, Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisatları Pano Montörlüğü, Bobinaj veya Endüstriyel Bakım Onarım bölümlerinden mezun olmak.

3. ELEKTRONİK TEKNİSYENİ: Lise ve dengi okulların Elektronik, Elektrik-Elektronik, Elektrik Elektronik Teknolojisi bölümlerinin, Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım, Görüntü ve Ses Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Büro Makinaları Teknik Servisi, Haberleşme Sistemleri veya Otomasyon Sistemleri bölümlerinden mezun olmak.

4. KİMYA TEKNİSYENİ: Lise ve dengi okulların Kimya veya Kimya Teknolojisi bölümlerinden mezun olmak.

Başvuru Şartları:

İş-Kur Çankaya Hizmet Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından 01/06/2023 tarihinde ilan edilecek olan şartlar doğrultusunda adayların aşağıdaki kriterleri taşıması gerekmektedir:

1. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte belirtilen şartları taşımak.

2. İlan metninde belirtilen okul/bölüm mezunu olmak.

3. Öncelik Belgesi olan adayların belgelere sahip olması.

4. Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya uygun olması.

5. 18 yaşını tamamlamış olmak ve en fazla 35 yaşında olmak.

Başvuru ve Seçim Süreci:

1. İlan metninde belirtilen talepler, il düzeyinde karşılanacaktır.

2. Başvuruda bulunan adayların listesi temel alınarak, açık iş sayısının 4 katı aday belirlenecek ve öncelik hakkına sahip olanlar arasından noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Adaylar kura çekimini istemeleri halinde izleyebilecektir.

3. Kura çekimi tarihi, saati ve yeri ile sözlü sınavın günü, saati, yeri ve sınava katılmaya hak kazanan adayların isimleri, EÜAŞ web sitesinin duyurular bölümünde (www.euas.gov.tr) ilan edilecektir. Bu duyurular tebliğ niteliği taşır ve ilgililere ayrıca posta yoluyla tebligat yapılmaz.

Başvuru detayları ve güncel şartlar, ilanın yayınlanacağı tarihte İŞ-KUR Çankaya Hizmet Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından duyurulacak. Başvuruda bulunacak adayların ilgili ilanı takip etmeleri önemlidir.