EV HANIMLARINA EMEKLİLİK MÜJDESİ

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında ; '' Hayata geçireceğimiz gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz. . Aile Koruma Kalkanı Programı'yla , ev hanımlarının emekliliğine destek vermekten , her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacağız . '' açıklamasını yaptı .

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK MÜJDESİ

2023 Genel Seçimleri yaklaştıkça siyasilerde seçim vaatlerinde ki dozu arttırmaya başladı . Cumhur İttifakı nın Cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ dan ev hanımlarına emeklilik müjdesi geldi . Açıklama sonrasında milyonlarca ev hanımı bu durumun nasıl olacağına dair araştırmalara başladı . Adalet ve Kalkınma Partisi Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan , ev hanımlarına emeklilik müjdesinin yanı sıra başka müjdelerde verdi . Peki ev hanımları nasıl emekli olacak ? Ev hanımlarına emeklilik ne zaman gelecek ?

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı recep Tayyip Erdoğan ‘ Türkiye Yüzyılı için Atılacak Doğru Adımlar ‘ temasıyla 2023 seçim beyannamesini açıkladı ve ev hanımlarına çocuk sayılarına göre erken emeklilik imkanı sağlanacağını belirtti .

EV HANIMLARI EMEKLİLİK ŞARTLARI NE  ?

Ankara Spor Salonu’nda Ak Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , ev hanımları için emeklilik yolunu açacak müjdeyi verdi .

Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında ; ‘’ Hayata geçireceğimiz gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz.

 

Aile Koruma Kalkanı Programı’yla , ev hanımlarının emekliliğine destek vermekten , her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacağız . ‘’ açıklamasını yaptı .

EV HANIMLARI NASIL EMEKLİ OLACAK ?

Konuyla ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan henüz bir açıklama yapılmadı . Ak Parti içinden de konuya dair henüz net bir detay paylaşılmadı .  Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Beyannamesi konuşmasında ev hanımlarının emekliliği ile ilgili seçimi kazanmaları halinde ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Burada şu konuya dikkat çekmek istiyoruz Recep Tayyip Erdoğan ‘ ın sürekli vurguladığı 3 çocuk sınırlaması burada etkin rol oynayabilir.

Konu ile ilgili detaylı bir bilgilendirme ve açıklama geldiği zaman , ev hanımlarının nasıl emekli olacağı ? hangi şartlarda emekli olacağı ? ev hanımlarına ne kadar emekli aylığı bağlanacağı ? tüm bilgilere sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

ev hanımlarına emeklilik ev hanımlarına emeklilik başvurusu e devlet ev hanımlarına emeklilik hakkı ev hanımlarına emeklilik toplu ödeme ne kadar ev hanımlarına emeklilik şartları 2023 ev hanımları nasıl emekli olur ev hanımları emeklilik şartları