GARANTİ BBVA BANKASI KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIMI

TAKİP ET

Garanti BBVA bünyesinde istihdam edilmek üzere çeşitli pozisyonlarda, KPSS şartsız personel alımı yapıyor. Bu yazımızda sizlere tüm detayları aktaracağım

Hangi Pozisyonlarda Alım Olacak ve Başvuru Şartları Neler?

Çağrı Merkezi Asistanı

İnsan ilişkilerinizi ve ikna yeteneğinizi kullanabileceğiniz, müşterilere daha iyi hizmet vermek için farklı çözüm yolları üretebileceğiniz, aktif ve dinamik bir işte çalışmak istiyorsanız, İstanbul ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde bulunan Müşteri İletişim Merkezi’nde görevlendirilmek üzere ‘’Çağrı Merkezi Asistanı’’ alımı yapılacaktır.

Nasıl Başvurulur?

Telefon Bankacılığı pozisyonları için; internetteki ilanları takip ederek online başvuru yapmanız gerekmektedir. kariyer.garantibbva.com.tr internet adresi üzerinden online başvuru yapılır.

Aranan Özellikler

Lisans ya da Ön Lisans mezunu olmak

27 yaşını aşmamış olmak.

Askerlik hizmetini yapmış ya da 2 yıl tecil ettirmiş olmak.

İyi derecede bilgisayar kullanımına yatkın ve MS OFFİCE bilgisine sahip.

Pazarlama ve satış becerileri gelişmiş.

Vardiyalı düzende çalışabilecek.

İletişim ve ikna becerisi yüksek.

Ekip bilinci ile temsil ve takip gücüne sahip.

Görev Tanımı

Çağrı Merkezi Asistanı, İletişim Merkezine gelen telefonları karşılayarak, müşterilerin sorularını cevaplar ve gerekli tüm bankacılık hizmet ve ürün işlem taleplerini yerine getirir.

Eğitim Programı

Görevleri için gerekli olan ürün, temel bankacılık ve işbaşı eğitimlerini kapsayan bir eğitim sürecinden geçtikten sonra görevlerine başlarlar.

Kariyer Yolları

Çağrı merkezi asistanları performansları ve yetkinlikleri doğrultusunda gerek Müşteri İletişim Merkezi içerisinde gerekse banka şube ve Genel Müdürlük birimlerinde oluşan kariyer fırsatlarından yararlanabilirler.

Müşteri Danışmanı

İnsan ilişkilerinizi ve ikna yeteneğinizi kullanarak müşterilerle yüz yüze olabileceğiniz aktif ve dinamik bir ortamın, uluslararası bir şirket profili ile desteklendiği bir yerde çalışmak isterseniz; Türkiye genelindeki Garanti BBVA şubelerinde görevlendirilmek üzere açılan ‘’Müşteri Danışmanı’’ pozisyonuna başvuru yapabilirsiniz.

Nasıl Başvurulur?

Müşteri Danışmanı pozisyonu için, www.kariyer.net ve kariyer.garantibbva.com.tr ’de ki  ilanları takip ederek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Aranan Özellikler

Satış becerileri gelişmiş

İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek

İnsanlarla ilişkileri iyi

En az lisans mezunu

Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da en az 1 yıl tecil ettirmiş

Pozitif ve güler yüzlü olduğunuzu düşünüyorsanız

Tercihen Segem sertifikasına sahip iseniz.

Görev Tanımı

Müşteri Danışmanı olarak göreve başlayan kişiler müşterilerin ihtiyaçları çerçevesinde ürün ve hizmet satışından sorumludurlar.

Tüm müşterilere para yatırma ve çekme, ödeme, para transferi, çek ve senet ödemeleri vb. nakit işlemlerinde hizmet sunarlar.

banka personel alımı banka personel alımı 2023 banka personel alımı ankara banka personel alımı ilanları banka personel alımı halkbank garanti bbva personel alımı garanti bankası personel alım ilanı kpss kpss şartsız personel alımı