Gazi Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

TAKİP ET

Gazi Üniversitesi tarafından 92 adet sözleşmeli Akademik Personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde mevcuttur.

Gazi Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Gazi Üniversitesi tarafından 92 adet sözleşmeli Akademik Personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde mevcuttur.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitenin farklı birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi hükümleri dâhilinde Öğretim Üyesi alınacaktır. Tüm başvurular https://personelilan.gazi.edu.tr/ adresi üzerinden elektronik olarak alınacak olup şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

GENEL AÇIKLAMALAR:

Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete ’de yayın tarihi itibariyle 15 gündür.

Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 7100 sayılı Kanunla değişik 23., 24. ve 5772 sayılı kanunla değişik 26. maddelerinde belirtilen asgari koşulları sağlamış olmaları gerekir.

Eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgili kadrolara müracaat edecek adayların, Üniversitenin aynı tarihte ilana çıktığı veya başvuru takviminde güncelleme yaptığı Öğretim Elemanı pozisyonlarından tek bir kadro ilanına başvuru yapmaları gerekmektedir. Birden fazla pozisyona, kadro ilanına başvuru yapan adayların her iki başvurusu da değerlendirmeye alınmayacaktır.

Doçent kadrosuna Profesörler, Doktor Öğretim Üyesi Kadrolarına Profesör ve kadro unvanı Doçent olanlar müracaat edemez.

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 7100 sayılı Kanunla değişik 23/c, 24/d ve 5772 sayılı Kanunla değişik 26./a-2 maddelerinde öngörülen ek koşullara karşılık gelen Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesinde belirtilen şartları taşımayan adayların başvuruları üniversitemizce kabul edilmeyecektir.

Üniversitemizce, ilan edilen her kadro pozisyonu için Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 3. maddesinin 3. Fıkrası uyarınca özel şart belirlenebilir.

Başvuruda istenen aşağıda belirtilen tüm belgelerin https://personelilan.gazi.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak yüklenmesi gerekmektedir.

İdare gerekli gördüğü takdirde ilanın her aşamasını ve ilan edilen her pozisyonu iptal edebilir.  

İdarenin İlan ve Sınav Takviminde değişiklik yapma hakkı saklıdır.

BAŞVURU TARİHLERİ:

Başlangıç Tarihi: 15.05.2023

Bitiş Tarihi: 29.05.2023

ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI

Üniversitenin farklı birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmî Gazete ’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alınacaktır. Tüm başvurular e-Devlet şifresi kullanılmak suretiyle https://personelilan.gazi.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak yapılacak olup şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU TAKVİMİ:

Duyuru Başlama Tarihi: 15.05.2023

Son Başvuru Tarihi: 29.05.2023

Ön Değerlendirme Tarihi:  05.06.2023

Giriş Sınav Tarihi: 12.06.2023

Sonuç Açıklama Tarihi:  19.06.2023

İlan Metni İçin Tıklayınız:

https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2023/05/20230515-4-7.pdf