İkamet Koşulu Aranmayan 4/B Kamu Memur Alımı Başvuruları Açıldı! 5. Derece Kadro Detayları

TAKİP ET

Kamuya, en az B sınıfı ehliyete sahip olan adaylar için özel olarak düzenlenen 4/B kamu memuru alımı ilanı duyuruldu. Bu alımlar, ikamet şartı aranmaksızın gerçekleştirilecek ve adaylara 5. derece kadro imkanı sunulacak. Bu önemli personel alımına ilişkin ayrıntılar ve güncel başvuru prosedürü haberimizde yer almaktadır.

Kamuya, en az B sınıfı ehliyete sahip olan adaylar için özel olarak düzenlenen 4/B kamu memuru alımı ilanı duyuruldu. Bu alımlar, ikamet şartı aranmaksızın gerçekleştirilecek ve adaylara 5. derece kadro imkanı sunulacak. Bu önemli personel alımına ilişkin ayrıntılar ve güncel başvuru prosedürü aşağıda yer almaktadır.

Kamu kurumu, yeni bir atama süreci ile memur alımı gerçekleştirecek. Bu alımlar, ikamet şartı aranmaksızın Bolvadin Belediyesi bünyesinde yapılacak. Teknik hizmetler sınıfı 5. derece kadrolara yönelik olan bu alım için başvuru işlemleri, süreç, gereksinimler ve tüm ayrıntıları haberimizde sizler için derledik. 

Kamu Memur Alımı Genel Başvuru Şartları Nedir? 

Adayların bu ilandaki kadrolara başvurabilmeleri için Devlet Memurları Kanunu'ndaki genel şartları taşımaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, askerlikle ilişkilerinin bulunmaması, sürekli görev yapmaya engel teşkil edebilecek akıl hastalığı veya bedensel engelinin bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca en az B sınıfı ehliyet sahibi olma şartı ve KPSS puanının 75 olması beklenmektedir.

Branşlar ve Özel Nitelikler Neler?

Mühendis alımı için 2 kadro bulunmakta ve Teknik Hizmetler sınıfı 5. dereceye atanacaktır. Başvuru yapabilmek için İnşaat Mühendisliği mezunu olunması gerekmektedir. Aynı şekilde, 1 kadro için Mimar alımı yapılacak ve T.H. sınıfı 5. dereceye atanacak adayların Mimarlık bölümü mezunu olmaları gerekmektedir.

Başvuru Süreci ve Tarihleri

Bolvadin Belediyesi kamu personel alımı başvuruları 4-9 Eylül tarihleri arasında kabul edilecektir. Adaylar başvurularını bizzat, posta yoluyla veya e-posta ile yapma imkanına sahip olacaklardır. 

Başvuru Kılavuzu

kamu memur alımı memur alımı 2023 memur alım ilanları memur alımı başvuru