İŞKUR 417 Yeni İş İlanı Yayımlandı! TYP Kapsamında Binlerce Yeni Personel Alımı Başladı!

TAKİP ET

Türkiye İş Kurumu İŞKUR'da yeni 417 iş ilanı kapsamında Toplum Yararına Programlar TYP personel alımı başvuruları açıklandı. Detayları ve şartları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 417 yeni kadro için Toplum Yararına Programlar (TYP) başvuruları duyuruldu. Online olarak İŞKUR üzerinden yapılan TYP başvuruları ile binlerce kişiye istihdam sağlanacak. İşte yeni açıklanan kadrolar, başvuru detayları ve ilgili şartlar:

Toplum Yararına Programlarda(TYP) Çalışma Şartları

Toplum Yararına Programlar kapsamında iş başvurusu yapabilmek için İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmanız gerekiyor. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız, öğrenci statüsünde bulunmamanız, herhangi bir kurumdan emekli veya malul aylığı almamanız, 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Açıköğretim öğrencileri de başvuruda bulunma hakkına sahiptir.

İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) Personel Alımı Başvuru Kurumları

Güncel olarak, Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında yapılan personel alım başvuruları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Gençlik İl Spor Müdürlükleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Güncel Personel ve İşçi Alımı Başvuru İlleri

İstanbul, Niğde, Kahramanmaraş, Kütahya, Bartın, Antalya, Zonguldak, Mardin, Şanlıurfa, Siirt, İzmir, Sivas, Uşak, Gümüşhane, Bingöl, Ordu, Manisa, Çorum, Hatay, Diyarbakır, Balıkesir, Bolu, Ardahan, Muğla, Edirne, Elazığ, Mersin, Yozgat, Bilecik, Hakkari, Eskişehir, Rize, Muğla, Sinop, Kırıkkale, Iğdır illeri için yeni TYP personel alımı başvuruları başlamıştır.

Başvuru şartları ve detayları ilanlarda belirtilmiş olup, ilgili illerde yaşayan ve ilgili mezuniyet şartlarına sahip adayların başvuru yapmaları için fırsat sunulmaktadır.

TYP BAŞVURU LİNKİ

işkur iş ilanları işkur alımları işkur iş ilanları