İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ 13 AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI

TAKİP ET

İstanbul Gedik Üniversitesi, akademik kadrolarına yeni öğretim elemanları alımı yapacağını duyurdu. Üniversitenin Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, alımlar 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Başvuruda bulunacak adayların, belirtilen şartları karşılamaları gerekmektedir. Başvuru sürecinde adayların özgeçmişlerini, nüfus cüzdan suretini, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının onaylı fotokopilerini (doçent ve profesör adayları için doçentlik belgesi), yurtdışında alınmış diplomalarının denklik belgelerini içeren bir dilekçe ile başvuru dosyalarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca, adayların kişisel verilerin korunması kanunu çerçevesinde hazırlanan "Çalışan Adayı Aydınlatma Metni" ve "Çalışan Adayı Açık Rıza Metnini doldurup imzalamaları gerekmektedir. Başvurular, ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (01.06.2023-15.06.2023) şahsen yapılmalıdır.

Başvuru süresi sona erdikten sonra şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Ayrıca, eksik belgelerle yapılan başvurular da kabul edilmeyecektir.

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından belirlenen ilan takvimine göre duyurunun başlama tarihi 01.06.2023 olarak belirlenmiştir. Başvuruların son tarihi ise 15.06.2023'tür. Ön değerlendirme 19.06.2023 tarihinde yapılacak ve sınav giriş tarihi 21.06.2023 olarak belirlenmiştir. Sonuçların açıklanacağı tarih ise 23.06.2023'tür.

Başvurular için gerekli evrakların tamamının mesai bitimine kadar şahsen veya posta yoluyla ulaştırılması gerekmektedir. Gecikmeli veya eksik belgelerle yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar üniversitenin resmî web adresinde yayınlanacak olup, tebligat niteliği taşıyacaktır. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Tabii, devam edebilirim. İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından yapılan duyuruya göre, öğretim elemanı alımı için başvuru süreci tamamlanmıştır. Başvuruların son tarihi 15.06.2023 olarak belirlenmiştir.

Başvuru yapacak adayların, öncelikle İstanbul Gedik Üniversitesi'nin resmî web sitesi olan http://www.gedik.edu.tr adresine giderek başvuru formunu temin etmeleri gerekmektedir. Başvuru formu bu adreste bulunmaktadır.

Başvuru dosyasının tamamlanması için adayların aşağıdaki belgeleri hazırlamaları gerekmektedir:

1. Özgeçmiş: YÖK formatına uygun olarak hazırlanan özgeçmiş.

2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi: Kimlik belgesinin fotokopisi.

3. Öğrenim Belgeleri: Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının onaylı fotokopileri.

4. ALES Belgesi: Kontrol kodlu ve barkodlu olan ALES belgesi.

5. Yabancı Dil Belgesi: Kontrol kodlu ve barkodlu olan yabancı dil belgesi.

6. İş Tecrübesi Belgesi: Çalışılan yerden alınmış iş tecrübesi belgesi ve SGK Hizmet Döküm Belgesi. Daha önce kamu kurumunda çalışmış olanlar için hizmet belgesi gerekmektedir.

7. Öğrenci Belgesi: Halen öğrenci olanlar için lisansüstü eğitim gördüğüne dair öğrenci belgesi.

8. Yurtdışından Alınan Mezuniyet Belgeleri: Yurtdışında alınan mezuniyet belgelerinin denklik belgesiyle birlikte sunulması gerekmektedir.

9. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Metinleri: İlgili metinlerin doldurulmuş ve imzalanmış hali. Bunlar, "Çalışan Adayı Aydınlatma Metni" ve "Çalışan Adayı Açık Rıza Metnidir.

Başvuru dosyasının tamamlanması için gerekli belgelerin yukarıda belirtilen adrese, son başvuru tarihine kadar şahsen veya posta yoluyla ulaştırılması gerekmektedir. Başvuruların postada gecikme yaşanmaması için zamanında gönderilmesi önemlidir.

Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar, İstanbul Gedik Üniversitesi'nin web adresinde ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Yurtdışından alınan diplomaların denklik belgelerinin onaylı olması gerektiğini hatırlatmak isterim. İlanlar ve başvuru koşullarıyla ilgili tüm bilgilere http://www.gedik.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Gedik Üniversitesi, nitelikli akademik kadrosunu genişletmek için başvuruları bekliyor ve adayların başarıyla süreci tamamlamasını diliyor.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ