İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sağlıkçı – Memur Alımı Başladı (Tıbbi Sekreter-Hemşire Alımı)

TAKİP ET

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere 61 adet sağlık ve memur alımı yapılacak. İlanın tüm detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sağlıkçı – Memur Alımı Başladı

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere 61 adet sağlık ve memur alımı yapılacak. İlanın tüm detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

Üniversite Birimlerinde görevlendirilmek üzere giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak kaydıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası hükümleri uyarınca, sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.  

İlan edilen kadro pozisyonlarına 2022 KPSS (B) Grubu Puan sırası esas alınmak suretiyle atama yapılacaktır.  

Not: Eczacı kadrosu için “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca I sayılı cetvelde sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel unvanı arasında bulunduğundan KPSS puan şartı aranmamaktadır. Mülakat sonucuna göre atama yapılacaktır. (Mülakat tarihi ve yeri başvuru sonuçlarının açıklanması ile https://personel.iuc.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır.)

DİKKAT: BAŞVURU YAPMADAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ BİLGİLERİ ve AÇIKLAMALARI OKUMANIZ BAŞVURULARIN DAHA SAĞLIKLI YAPILABİLMESİ İÇİN ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

 İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Önemli Not: Başvuru Formunun tüm alanları eksiksiz, doğru doldurulmalı ve başvuru formuna mutlaka fotoğraf eklenmeli, imzalanıp sisteme PDF formatında yüklenmelidir. (Eksik, okunaksız, fotoğrafsız ve imzasız form yükleyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.)

 BAŞVURU İÇİN YÜKLENMESİ GEREKEN ZORUNLU BELGELER:

1)Tüm adaylar için fotoğraflı, imzalı Başvuru Formu

2)Tüm adaylar için Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (barkodlu e-devlet çıktısı da kabul edilecektir.)

3) Tüm adaylar için Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi (barkodlu e- devlet çıktısı da kabul    edilecektir.)

4) Erkek adaylar için Askerlik Belgesi (barkodlu e-devlet çıktısı da kabul edilecektir.)

5) Deneyim şartı istenen kadrolar için deneyimli olduğunu gösterir çalıştığı kurumdan onaylı belge veya SGK Dökümü

6) Sertifika, Belge istenen kadrolar için ilgili sertifika, belge

7) Özgeçmiş/CV istenen kadrolar için ilgili alandaki çalışmalarını gösteren Özgeçmiş/CV

8) Hayvan alerjisi olmadığına dair hekim raporu istenen kadrolar için ilgili hekim raporu

9) Destek Personeli (Şoför) kadrosuna başvuru yapacaklar için ehliyet fotokopisi, psikoteknik belgesi ve Tarihçeli Yerleşim Yeri (İkametgâh) belgesi (barkodlu e- devlet çıktısı)

10) Eczacı kadrosuna başvuru yapacaklar için Transkript Belgesi (barkodlu e-devlet çıktısı da kabul edilecektir.)

11) Sağlık Fizikçisi kadrosuna başvuru yapacaklar için Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi Fotokopisi (barkodlu e- devlet çıktısı da kabul edilecektir.)

12) Büro Personeli (Yabancı Dil) kadrosuna başvuru yapacaklar için Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS-İngilizce) belgesi veya uluslararası geçerliliği bulunan İngilizce dil belgesi

       ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

Başvurular, ilanın Resmî Gazete ‘de yayımlandığı günden itibaren 15 gün https://personelbasvuru.iuc.edu.tr internet adresi üzerinden kayıt oluşturularak online olarak yapılacaktır.

Sadece bir pozisyon için başvuru yapılacaktır. Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır.

Ortaöğretim (lise ve dengi) /Meslek Lisesi mezunu olma şartı aranan kadrolara başvuru yapacak adaylar Öğrenim Bilgisi alanında herhangi bir işlem yapmayıp bir sonraki adıma geçecektir. Mezuniyet Belgesi Fotokopisini (barkodlu e- devlet çıktısı da kabul edilecektir.) sisteme mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.

Başvuruların cep telefonu yerine bilgisayar üzerinden yapılması daha sağlıklı olacaktır.

Yüklenmesi gereken tüm belgeler PDF formatında olmalıdır.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Posta ile ya da şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru tarihini geciktiren, online başvurusunu tamamlamayan, yüklenmesi istenen belgelerin eksik olması veya okunaklı olmaması halinde veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılamayacaktır.

Atanmaya hak kazanan adayların durumu komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 15 iş günü içinde https://personel.iuc.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Sorularınız için  personelbasvuru@iuc.edu.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.

 Başvuru Başlangıç Tarihi /Saati  : 10 Mayıs 2023 Çarşamba Günü /  09:30
Başvuru Bitiş Tarihi /Saati            :  24 Mayıs 2023 Çarşamba Günü / 23:59

 

sağlıkçı alımı sağlıkçı alımı 2023 sağlıkçı alımı ne zaman sağlıkçı alımı ne zaman 2023 sağlıkçı alımı branş dağılımı 2023 tıbbi sekreter alımı olur mu hemşire alımı memur alımı istanbul üniversiştesi cerrahpaşa personel alım ilanı üniversite hastanesi sa