Kamu Hastanesi Tarafından Yeni Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı! En Az Lise!

TAKİP ET

Kamu hastanesi bünyesinde sözleşmeli yeni personel alımı için başvuruların bugün itibarıyla başladığı duyuruldu. Bu haberimizde başvuru süreci, gereken şartlar ve tüm ayrıntıları yer almaktadır. İşte detaylar...

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, bugün 2022 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre aşağıda listelenen pozisyonlara toplam 19 sözleşmeli personel alım ilanını duyurdu. Kamu Hastanesi birimlerinde görev alacak olan yeni personel alımıyla ilgili tüm detaylar aşağıda yer almaktadır:

Yeni Kamu Personeli Alım Şartları Nelerdir?

Kamu personeli alımı için gereken şartlar şunlardır: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen kriterleri karşılamak, askerlik hizmetini tamamlamış, muaf veya tecil durumunda olmak, Lisans mezunları için 2022 KPSS (P3) puanı, Önlisans mezunları için 2022 KPSS (P93), Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (P94) puanına sahip olmak. Başvuru yapan adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra, çeşitli KHK'lar ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar. 

Akdeniz Üniversitesi Kamu Hastanesi Personeli Alımı Başvuru Süreci

Akdeniz Üniversitesi bünyesinde kamu hastanesi personeli alımı için başvurular 7 Eylül tarihine kadar devam edecek. Başvurular, adayların şahsen gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvuru işlemleri için gerekli belgelerle birlikte Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) içerisinde bulunan pozisyonlara müracaat edecek adaylar, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimi'ne başvuruda bulunacaklardır. Ayrıca Diş Hekimliği Fakültesinde yer alan pozisyonlara başvuruda bulunacak adayların ise Diş Hekimliği Fakültesi Evrak Kayıt Birimi'ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Kılavuzu

kamu hastanesi memur alımı memur alımı 2023 memur alımı başvuru memur alım ilanları