Kamu Kurumu Elektrikli Araç Şoförü Alımı İçin Başvurular Başladı!

TAKİP ET

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Elektrikli Otobüs Şoförü olarak görev yapmak üzere yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Kamu Memuru olarak, bu alım sürecine başvuruda bulunmak isteyen adaylara yönelik gerekli detayları sizler için derledik. İş başvuru süreci ve gereklilikleri aşağıda yer almaktadır.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Elektrikli Otobüs Şoförü pozisyonunda çalışmak isteyen adaylar için bünyesinde yer alan MANULAŞ'ta toplam 8 kadrolu pozisyon için işe alım yapacak. Kamu Memuru olarak, Elektrikli Otobüs şoförü olmak isteyen adaylar için gerekli bilgileri, başvuru sürecini ve tüm ayrıntıları bu haberimizde sunmaktayız. İşte detaylar:

Elektrikli Otobüs Şoförü Alımı Şartları 

Lise mezunu olmak, tercih sebebidir. Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak, Manisa ilinde ikamet ediyor olmak, 40 yaşını aşmamış olmak, Körüklü araç kullanma deneyimine sahip olmak, E sürücü belgesine sahip olmak, SRC2 ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak, Başvuru kılavuzunda yer alan suçlardan dolayı sabıka kaydının bulunmaması ve 5593 Sayılı Kanun'un 4. Maddesinde belirtilen genel şartları taşımak gerekmektedir. Detayları başvuru kılavuzunda bulabilirsiniz.

Elektrikli Otobüs Şoförü Alımı Belgeleri Neler? 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Elektrikli Otobüs şoförü alımı için 8 kadro ile ilgilenen adaylardan başvuru sırasında herhangi bir belge talep etmeyecektir. Belge talebi, işe kabul edilen adaylar için daha sonra gerçekleştirilecektir.

Başvuru Süreci ve Başvuru Kılavuzu

Manisa Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvurusu, başvuru şartlarını karşılayan adaylar tarafından elektronik posta yoluyla gerçekleştirilecektir. Başvuru kılavuzunda belirtilen mail adresine, 20 Ağustos 2023 tarihine kadar başvurularını iletebileceklerdir.

Başvuru Kılavuzu

elektrikli otobüs şoförü şoför alımı kamu personel alımı manisa manisa büyükşehir belediyesi