Karayolları Genel Müdürlüğü 3.000 İşçi Alımı Asıl Aday Başvuru Sonuçları Açıklandı!

TAKİP ET

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 3.000 işçi alımı duyurusunu yayımladı. İşçi alımı için asıl aday başvuru sonuçları açıklandı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

 

Karayolları Genel Müdürlüğü, 3.000 kamu işçisi alımı başvuru sonuçlarını açıkladı. Merkez ve taşra teşkilatı için İş Kanunu'na tabi daimi olarak istihdam edilecek olan asıl adayların başvuru evraklarının inceleme süreci tamamlanmıştır. Atama işlemlerine başlamadan önce güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması gerekliliklerinin yerine getirilmesi beklenmektedir.

 

KGM 3.000 Kamu İşçi Alımı Atama Süreci Başlıyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu" gereğince gerekli arşiv araştırması olumlu sonuçlanan adayların atama işlemlerine başlanacağı ifade edildi. Atama süreciyle ilgili detaylar haberimizde.

Karayolları İşçi Alımı Başvuru Sonuçlarına İtiraz Süreci Başladı! 

3.000 işçi alımı çerçevesinde başvuru evraklarının incelenmesi sonucunda başvurusu uygun görülmeyen adaylar, 14 Ağustos 2023 tarihinden itibaren 5 gün içinde sonuçlara itiraz edebilme hakkına sahiptir. Bu itirazlar, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Sonuçların kesinleşmesinin ardından nihai karar, itiraz sahibine posta yoluyla iletilmiş olacaktır. İtiraz başvuruları, ilgili belgelerin teslim edildiği birim ile Karayolları Genel Müdürlüğüne yapılacaktır.

Yedek Atamalar Ne Zaman Gerçekleşecek?

Karayolları işçi alımı sürecinde 3.000 kadro için yedek adaylar da belirlenecektir. İtiraz süreçleri tamamlandıktan sonra, başvurusu uygun görülmeyen asıl adayların yerine ilk sıradaki yedek adaydan başlayarak atamalar yapılacaktır. 

karayolları sürekli işçi alımı karayolları genel müdürlüğü işçi alım karayolları genel müdürlüğü 3 bin daimi işçi alımı başladı kgm işçi alımı