KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ 62 SAĞLIKÇI – MEMUR ALIMI BAŞLADI

TAKİP ET

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, üniversitenin çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Toplamda 62 pozisyon için alımlar gerçekleştirilecektir.

 

Aşağıda belirtilen pozisyonlara başvurular kabul edilecektir:

1. Hemşire (Erkek-Kadın): 39 kişi alınacaktır. Başvuruda bulunmak için adayların yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik Bölümü lisans programından mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (P3) en az 70 puan almış olmaları ve 7/24 saat esasına göre nöbet usulü ve vardiyalı çalışmalarına engel bir durumun bulunmaması gerekmektedir.

2. Eczacı (Erkek-Kadın): 3 kişi alınacaktır. Başvuruda bulunmak için adayların yükseköğretim kurumlarının Eczacılık Fakültesi lisans programından mezun olmaları gerekmektedir.

3. Fizyoterapist (Erkek-Kadın): 2 kişi alınacaktır. Başvuruda bulunmak için adayların yükseköğretim kurumlarının Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans programından mezun olmaları ve 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (P3) en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

4. Psikolog (Erkek-Kadın): 2 kişi alınacaktır. Başvuruda bulunmak için adayların yükseköğretim kurumlarının Psikoloji Bölümü lisans programından mezun olmaları ve 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (P3) en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

5. Ebe (Kadın): 3 kişi alınacaktır. Başvuruda bulunmak için adayların yükseköğretim kurumlarının Ebelik Bölümü lisans programından mezun olmaları, 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (P3) en az 70 puan almış olmaları ve 7/24 saat esasına göre nöbet usulü ve vardiyalı çalışmalarına engel bir durumun bulunmaması gerekmektedir.

6. Laborant (Erkek-Kadın): 1 kişi alınacaktır. Başvuruda bulunmak için adayların yükseköğretim kurumlarının Tıbbi Laboratuvar veya Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Bölümü/Programı ön lisans programından mezun olmaları ve 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (P93) en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca 7/24 saat esasına göre nöbet usulü ve vardiyalı çalışmalarına engel bir durumun bulunmaması beklenmektedir.

7. Diğer Sağlık Personeli (Erkek-Kadın): 5 kişi alınacaktır. Başvuruda bulunmak için adayların yükseköğretim kurumlarının Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü/Programı ön lisans programından mezun olmaları ve 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (P93) en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

8. Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) (Erkek): 1 kişi alınacaktır. Başvuruda bulunmak için adayların en az ortaöğretim (lise veya dengi) mezunu olmaları ve 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (P94) en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca temizlik hizmetlerini yerine getirmede engel olabilecek herhangi bir hastalık veya sağlık sorununun olmaması ve askerlik hizmetini yapmış veya askerlik hizmetinden muaf olması gerekmektedir.

9. Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek): 4 kişi alınacaktır. Başvuruda bulunmak için adayların en az ortaöğretim (lise veya dengi) mezunu olmaları, 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (P94) en az 60 puan almış olmaları, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un 10. maddesinde belirtilen şartları taşımaları ve 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarıyla tamamlamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca son başvuru tarihinden itibaren en az 3 ay geçerlilik süresi kalmış (silahlı/silahsız) özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları ve askerlik hizmetini yapmış veya askerlik hizmetinden muaf olmaları gerekmektedir.

Başvurular 5 Haziran 2023 tarihinde başlayacak ve 19 Haziran 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular "https://pdbilan.kku.edu.tr/" adresinden online olarak yapılacaktır.

Değerlendirme sonuçları 10 Temmuz 2023 tarihinde duyurulacak ve sonuçlar "https://kku.edu.tr/Anasayfa" ve "https://pdbilan.kku.edu.tr/" adreslerinde yayınlanacaktır.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ