KPSS 55 PUAN İLE EKONOMİST ALINACAK

TAKİP ET

Çankırı İli Dodurga Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 adet Ekonomist alınacaktır. Yazımızda bu ilanın tüm detaylarını sizlerle paylaşıyoruz

Çankırı İli Dodurga Belediye Başkanlığından:

İLK DEFA ATANMAK ÜZERE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Çankırı ili Orta İlçesi Dodurga Belde Belediye Başkanlığı bünyesinde 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49 uncu maddesi ile Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş pozisyonlara tam zamanlı sözleşmeli personel alınacaktır.

Ekonomist

1 kişi alınacak.

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Maliye, Ekonomi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak.

En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

Erkek /Kadın adaylar başvurabilir

2022 KPSSP3 puan türünden en az 55 Puan almış olmak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:  

İlan edilen unvan için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.  

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,  

13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER:

Başvuru sırasında; Sınava girmek isteyen adaylar, https://dodurgabeldesi.bel.tr/ adresi üzerinden elektronik ortamda indirilip, imzalanarak BAŞVURU FORMUNA aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.  

Nüfus cüzdanı aslı veya Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,  

Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir),  

Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir),  

KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,  

Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,  

Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,  

2 adet fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak), Belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar belediyemize ibraz edilmesi gerekmektedir. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için;  

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile 12/06/2023 – 14/06/2023 tarihleri arasında (mesai saatleri 08:30-17:30 içinde) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile (Dodurga Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne) müracaatlarını yapabileceklerdir.  

Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin cankiri@dodurgabeldesi.bel.tr e-posta adresine başvuru yapabileceklerdir.  

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, Belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.  

Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

 

kamu personel alım ilanı kamu personel alım ilanı 2022 kamu personel alımı ilanı aile ve sosyal politikalar bakanlığı kamu personel alım ilanları 2022 kamu personel alım ilanları 2023 memur alım ilanı belediye personel alımı dodurga belediyesi