KPSS 55 PUAN İLE SAĞLIKÇI – MEMUR ALIMI BAŞLADI

TAKİP ET

Selçuk Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi için Sözleşmeli (4/B) personel alımı yapacağını duyurdu. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, toplam 18 sözleşmeli personel pozisyonu için başvuruda bulunabilecekler.

KPSS 55 PUAN İLE SAĞLIKÇI – MEMUR ALIMI BAŞLADI

Selçuk Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi için Sözleşmeli (4/B) personel alımı yapacağını duyurdu. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, toplam 18 sözleşmeli personel pozisyonu için başvuruda bulunabilecekler.

Başvuru yapacak adayların genel şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Bunlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak (35 yaşını doldurmamış olmak), kamu haklarından mahrum bulunmamak, belirli suçlardan hüküm giymemiş olmak ve erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak gibi kriterler yer almaktadır. Ayrıca adayların görevlerini engelleyecek bir akıl hastalığına sahip olmaması da aranan bir şarttır.

Başvuruların değerlendirilmesinde 2022 KPSS (B) grubu puanları esas alınacaktır. Lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanları değerlendirilecektir.

Özel şartlar arasında ise belirtilen öğrenim düzeylerinden mezun olmak, 2022 KPSS (B) sınavına girmiş olmak, sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak, sadece bir unvan için başvuruda bulunmak ve görevi engelleyecek hastalık veya engelin bulunmaması gibi şartlar bulunmaktadır.

Başvurular, Selçuk Üniversitesi'nin " disilan.selcuk.edu.tr " web sayfasından online olarak yapılacaktır. Şahsen veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular sırasında istenen belgelerin ilgili alana yüklenmesi gerekmektedir. Birden fazla unvan için başvuru yapıldığında başvurular geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuruların gerçeğe aykırı beyan edilmesi durumunda yasal işlem yapılacak ve atamalar iptal edilecektir. Yerleşmeye hak kazanan adaylardan ise beyan edilen belgelerin asılları veya onaylı suretleri istenecektir.

Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin sözleşmeli personel alımı için ilgili başvuru sürecinin resmî gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde tamamlanması gerekmektedir. Başvuruların zamanında ve eksiksiz olarak yapılması önemlidir.

Bu alımla birlikte Selçuk Üniversitesi, uzman ve nitelikli personel kadrosunu güçlendirecek ve Diş Hekimliği Fakültesi'ne daha iyi hizmet sunma imkânı sağlayacaktır.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne yapmış olduğunuz başvuruların değerlendirilmesi ve sonuçların ilan edilmesi süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunmak istiyoruz.

Başvuru sonucunda atanmaya hak kazanan adayların listesi, Fakültemiz resmî web sitesi olan http://disilan.selcuk.edu.tr üzerinden duyurulacaktır. Ayrıca, her bir kadro için beş katı kadar yedek aday belirlenecektir. Başvuru olmadığı takdirde atanmak üzere ilan edilen yedek kazananlar da yine aynı web sayfasından duyurulacaktır. Bu ilan, tebliğ niteliği taşıdığından dolayı ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Atanmaya hak kazanan adayların sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 (on beş) gün içerisinde istenen belgeleri tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Personel Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin tamamlanarak teslim edilmediği durumlarda, adaylar haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Başvuruların alınacağı Online Başvuru Sistemi'nin web adresi http://disilan.selcuk.edu.tr'dir. Başvuruların kabul edileceği tarihler 22.05.2023 saat 08:00'den başlayarak 05.06.2023 saat 17:00'ye kadar devam edecektir. Başvurular, " disilan.selcuk.edu.tr " web adresi üzerinden online olarak alınacaktır.

Başvuru süreciyle ilgili ayrıntılı bilgilere yukarıda belirtilen web adresinden ulaşabilirsiniz. Başvurunuzun başarıyla tamamlanması için gereken tarihleri ve belgeleri dikkate almanızı önemle hatırlatırız.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ