KPSS 55 PUANLA 200 İTFAİYE ERİ ALIMI

TAKİP ET

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İtfaiye Eri kadrolarına ilk defa atanmak üzere açıktan atama yapacak. İşte detaylar:

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İtfaiye Eri kadrolarına ilk defa atanmak üzere açıktan atama yapacak. İşte detaylar:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümlerine göre İtfaiye Eri kadrolarına yeni personel alımı gerçekleştirecek. Adaylardan istenen genel ve özel şartlar şunlar:

Genel Şartlar:

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Kasten işlenen suçlar dışında ağır suçlardan hüküm giymemiş olmak,

- Askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

- İlan edilen kadrolar için diğer başvuru şartlarını taşımak.

Özel Şartlar:

- Mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak,

- 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan (KPSS) alım yapılacak kadroların puan türünden belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

- Boy ve kilo şartlarını yerine getirmek,

- 30 yaşını doldurmamış olmak,

- En az (B) veya (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

- İtfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak,

- Daha önce kamu kurumlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak.

Başvuru esnasında adaylardan istenen belgeler arasında nüfus cüzdanı, diploma veya mezuniyet belgesi, sürücü belgesi, KPSS sonuç belgesi ve diğer belgeler yer almaktadır. Başvurular 25 Eylül 2023 ile 29 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, başvuruları kabul etmek için Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Büyükşehir Belediyesi Konevi Ek Hizmet Binası No:14 Meram/KONYA adresinde adayları bekliyor olacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, itfaiye eri kadrolarına atanacak adayları arıyor. Eğer siz de bu kriterlere uygun, dinamik ve sorumluluk sahibi bir birey olarak itfaiye teşkilatında yer almak istiyorsanız, başvuru sürecini kaçırmadan müracaat etmeyi unutmayın!

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ