KPSS Şartsız Kamu Personel Alımı İlanları Yayınlandı! Başvuru Süreci ve Detaylar!

TAKİP ET

Türk Kızılayı, yeni personel alımları için ilanlarını duyurdu. KPSS şartı olmaksızın adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. İşte tüm detaylar ve başvuru şartları...

Türk Kızılayı, ürün tasarım ve analiz uzmanı, bilgi yönetimi yöneticisi, iş geliştirme asistanı pozisyonları için Ağustos ayında başvuruları almaya başladı. İş başvuruları ve süreç hakkında tüm ayrıntılar bu yazımızda yer almaktadır.

Türk Kızılayı Başvuruları Aranan Nitelikler 

Ürün Tasarım ve Analiz Uzmanı alımı için, mühendislik, matematik, istatistik veya benzeri bölümlerden lisans mezunu adayların başvurabileceği belirtilmektedir. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olma, B sınıfı sürücü belgesine sahip olma, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olma, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilme gibi özellikler aranmaktadır. 

Bilgi Yönetimi Yöneticisi alımı için "Mühendislik, Matematik, İstatistik" veya benzeri bölümlerinden lisans mezunu olma koşulu aranmaktadır. İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olma, MS Office programlarını etkin kullanabilme yeteneği, B sınıfı sürücü belgesine sahip olma, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olma gerekmektedir.

İş Geliştirme Asistanı alımı için de "Mühendislik, Matematik, İstatistik" veya benzeri bölümlerinden lisans mezunu olma şartı aranmaktadır. İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olma, MS Office programlarını etkin şekilde kullanabilme yetisi, B sınıfı sürücü belgesine sahip olma, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olma koşulları aranmaktadır. Ayrıca özel şartlar da mevcuttur. Daha fazla bilgi ve başvuru şartları için ilgili başlıklara bakabilirsiniz.

Başvuru Süreci - Başvuru Linki

Ürün Tasarım ve Analiz Uzmanı, Bilgi Yönetimi Yöneticisi, İş Geliştirme Asistanı pozisyonları için başvurular 20 Ağustos 2023 tarihine kadar alınacaktır. Başvurularınızı çevrimiçi olarak gerçekleştirebileceğiniz ilgili ekran ve tüm özel şartlar hakkında detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Başvuru Linki

 

türk kızılayı kızılay kamu personeli alımı kamu personeli alımı