KÜTAHYA BELEDİYESİ PERSONEL ALIM İLANI

TAKİP ET

Kütahya Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere ''Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği'' hükümlerine göre aşağıda unvan, sınıf, adet ve şartları belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli memur alımı yapılacaktır. Tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

KÜTAHYA BELEDİYESİ PERSONEL ALIM İLANI

Kütahya Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere ‘’Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği’’ hükümlerine göre aşağıda unvan, sınıf, adet ve şartları belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli memur alımı yapılacaktır. Tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

HANGİ BIRANŞLARDAN KAÇ ALIM OLACAK? ŞARTLARI NE?

Mühendis 1:

1 kişi alınacak.

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği veya Makine ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmak.

2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 almış olmak.

Mühendis 2:

1 kişi alınacak.

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Ulaştırma Mühendisliği veya Ulaşım Mühendisliği Lisans programlarının birinden mezun olmak.

2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 almış olmak.

Mühendis 3:

1 kişi alınacak.

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Elektrik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği Lisans programlarının birinden mezun olmak.

2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 almış olmak.

Mühendis 4:

3 kişi alınacak

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İnşaat Mühendisliği Lisans programından mezun olmak.

2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 almış olmak.

Mühendis 5:

1 kişi alınacak.

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Jeofizik Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 almış olmak.

Mühendis 6:

1 kişi alınacak.

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Jeoloji Mühendisliği Lisans programından mezun olmak.

2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 almış olmak.

Mühendis 7:

1 kişi alınacak.

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Lisans programlarından birinden mezun olmak.

2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 almış olmak.

MİMAR

2 kişi alınacak.

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Mimarlık Lisans programından mezun olmak.

2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 almış olmak.

ŞEHİR PLANCISI:

2 kişi alınacak.

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Şehir ve Bölge Planlama Lisans programından mezun olmak.

2022 KPSS P3 puan türünden en az 75 almış olmak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI:

İlan edilen memur kadrolarına atanmak için başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40’ncı maddesi ile 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir.

● Türk vatandaşı olmak,

● Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

● Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

● Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

● Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve bedensel engeli bulunmamak,

● İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

 BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:

● İlan edilen kadrolar için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve alım yapılacak kadroların karşısındaki puan türünden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

● Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için;

• Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte 08/05/2023-12/05/2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (saat 09:00-12:30/13:30 17:00 arasında) Gaybiefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:83 T.C. Kütahya Belediye Başkanlığı Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Merkez/KÜTAHYA adresine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuru yapabileceklerdir. (Geciken postalardan belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

• Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin http://www.kutahya.bel.tr internet sitesinden başvuru yapabileceklerdir.

• Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

• Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular,

Belediye tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır.

Şartları uyan arkadaşların başvuru yapmaları tavsiye olunur. Her şey gönlünüzce olsun.

 

belediye personel alımı belediye personel alımı 2023 belediye personel alımı kpsssiz KÜTAHYA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI MÜHENDİS ALIMI MİMAR ALIMI MEMUR ALIM ŞARTLARI KPSS 2022 KPSS KAMU PERSONEL ALIM İLANI