MAYIS AYI İŞKUR İŞ İLANLAR – 100 BİNİN ÜZERİNDE ACİL ÇALIŞAN ARANIYOR

TAKİP ET

İşkur üzerinden mayıs ayı açık ilanları yayımlandı. Gerek kamu, gereksek özel sektör olmak üzere toplamda 3 bin 153 açık iş ilanı ve bu iş ilanlarında da 123 bin personel alımı bulunmaktadır. İş ilanları içerisinde hemen hemen her iş kolunda personel istihdamı sağlanmaktadır.

MAYIS AYI İŞKUR İŞ İLANLAR – 100 BİNİN ÜZERİNDE ACİL ÇALIŞAN ARANIYOR

İşkur üzerinden mayıs ayı açık ilanları yayımlandı. Gerek kamu, gereksek özel sektör olmak üzere toplamda 3 bin 153 açık iş ilanı ve bu iş ilanlarında da 123 bin personel alımı bulunmaktadır. İş ilanları içerisinde hemen hemen her iş kolunda personel istihdamı sağlanmaktadır.

Personel alımı yapılan iş kolları; Temizlik görevlisi, Mobilya Montajcısı, Tıbbi Sekreter, Büro Personeli, İç Mimar, Güvenlik Görevlisi, Şoför, Usta, Bahçıvan, Kimya Mühendisi, Muhasebe, Beden İşçisi, Garson, İnşaat Mühendisi, Teknisyen, Tekniker, Hemşire, Kurye, Ambar Memuru, Lojistik Eleman, Satış Danışmanı ve daha birçok iş kolunda personel alım ilanları yayımlandı.

İŞKUR, iş arayan binlerce gence müjdeyi verdi. İŞKUR mayıs ayı iş ilanlarını yayımladı. Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmaksızın binlerce açık pozisyon için personel alımı yapılacak. Alımlarda sözlü mülakat şartı da bulunmuyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

18 yaşını doldurmuş olmak.

En az ilkokul mezunu olmak. (Mesleki tecrübe isteyen ilanlarda değişebilir.)

Görevini yapmasına engel bir rahatsızlığının olmaması.

İnsanlar ile iletişim becerisinin iyi seviyede olması.

Vardiyalı çalışmasına engel durumunun olmaması.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

Adli sicil kaydının temiz olması.

Not: Mesleki tecrübe isteyen ilanlarda örneğin; İnşaat Mühendisliği alımında İnşaat Mühendisliği lisans programı mezunu olması şartı aranır.

Başvurular Ne Zaman Nereden Yapılır?

İş ilanları şu anda İşkur üzerinde aktif olarak yer almaktadır. Şartları size uygun ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapabilmeniz için İŞKUR’a kaydolmanız gerekir. Her ilan için ilanı yayımlayan kurum 1 hafta ile 1 ay arası değişen başvuru süreleri koymuştur. Bu süre içeresinde başvurularınızı yapabilirsiniz. İlanlar sürekli olarak güncellenmektedir. Size uygun iş ilanı olup olmadığını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx

İŞKUR’A NASIL KAYIT OLURUM?

İŞKUR’un sunduğu hizmetlerden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir.
Kayıt
İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kaydolmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz. Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır.

 Kayıt Koşulları
İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

 

 

 

 

 

işkur personel alım ilanı işkur personel alımı işkur işçi alım ilanı işkur iş ilanları personel alım ilanı kamu personel alım ilanı sağlıkçı alımı mühendis alımı güvenlikçi alımı