Mülakatsız 5 Farklı Branşta Kamu Memuru Alımları Online Başvurular Başladı! İkamet Şartı Aranmıyor!

TAKİP ET

KPSS puan üstünlüğü esas alınarak mülakatsız olarak 5 farklı branşta kamu memuru alımları için online başvurular başladı. İşte tüm detaylar ve başvuru süreci bu haberimizde yer alıyor.

Kamu Üniversitesi, "Fırat Üniversitesi" hastanesi için mülakatsız memur alımı başvurularını kabul etmektedir. Bu alımda atamalar KPSS puanlarına göre yapılacaktır. Sözleşmeli ve ikamet şartsız memur atamasına ilişkin tüm ayrıntıları haberimizin devamında bulabilirsiniz. 

Memur Alımı Başvuru Genel Şartları Nedir? 

Başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'ndaki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini sürdürebilecek vücut veya akıl sağlığına sahip olmak, 2022 KPSS sınavına katılmış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekmektedir.

Fırat Üniversitesi Memur Alımı Mezuniyet Şartları Nedir?

Fırat Üniversitesi memur alımı için farklı branşlarda şu mezuniyet şartlarına sahip adaylar başvuru yapabilir:

7 Hemşire (Hemşirelik) alımı için Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans mezunu olmak gerekiyor.

6 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans mezunu olmak gerekiyor.

1 Tekniker (Otomotiv) alımı için Motorlu Araçlar Teknolojisi, Motor, Otomotiv Tasarım ve İmalat, Otomotiv Satış Sonrası Hizmet, Otomotiv, Motor Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi, Oto Motor Teknolojileri, Oto Elektrik-Elektronik, Otomotiv Tamir ve Bakım, Otomotiv Teknolojisi önlisans mezunu olmak gerekiyor.

1 Destek Personeli (Aşçı) alımı için Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gemi Aşçılığı önlisans mezunu olmalı ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engeli bulunmamak gerekmektedir.

1 (Erkek) Destek Personeli (Şoför) alımı için herhangi bir önlisans, D sınıfı sürücü belgesine veya E sınıfı ehliyete sahip olmak, seyahate veya arazide çalışmaya uygun olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engeli bulunmamak ve erkek olmak gerekmektedir.

2 (Erkek) Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) alımı için herhangi bir önlisans, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engeli bulunmamak ve erkek olmak gerekmektedir.

1 (Erkek) Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri) alımı için herhangi bir önlisans, hayvan bakımı, temizliği ve beslenmesi hizmetlerinde görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engeli bulunmamak ve erkek olmak gerekmektedir.

Başvuru Süreci ve Kılavuzu 

Fırat Üniversitesi kamu memur alımı için başvuru iş ve işlemleri için son başvuru tarihi 18 Ağustos olarak belirlenmiştir. Başvurular online olarak gerçekleştirilebilecektir. İşte gerekli online başvuru ekranını, başvuru sürecini ve tüm detayları içeren kılavuz:

Başvuru Kılavuzu

fırat üniversitesi kamu üniversitesi memur alımı memur alımı başvuru başvuru kılavuzu memur alımı 2023