Mülakatsız Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu 70 Kamu Personeli Alımı İlan Edildi! KPSS 60 Puan Şartı!

TAKİP ET

Mülakatsız şekilde lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar için 70 kamu memuru alımı ilanı yayımlandı! Başvuru için KPSS 60 puan şartı aranıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni kamu personeli alımı duyuruldu. Toplamda 70 sözleşmeli personel alımı yapılacak ve adayların başvuruları KPSS (B) grubu puan sırasına göre değerlendirilecek. Bu alımlar çerçevesinde Büro Personeli, Teknisyen, Tekniker, Programcı, Mühendis, Kütüphaneci, Şoför, Temizlik ve Koruma ve Güvenlik Personeli pozisyonları için başvurular kabul edilmektedir. Detaylar ve başvuru süreci haberimizin devamında yer alıyor. 

Kamu Personeli Alımı Genel Şartlar

Kamu personel alımı için başvuru yapabilmek için adayların belirli şartları sağlaması gerekmektedir. Başvuru yapabilmek için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıyor olmanız gerekmektedir. Ayrıca KPSS sınavından en az 60 puan almış olmanız, erkek adaylar için askerlikle ilişiğinizin bulunmaması, görevinizi engelleyecek ciddi sağlık sorunları veya akıl hastalığına sahip olmamanız gerekmektedir.

Baybur Üniversitesi Başvuru Süreci Nasıl İşliyor? 

Başvuru yapmak isteyen adaylar, belirtilen belgeleri 28 Ağustos tarihine kadar şahsen ve elden teslim etmeleri gereken "Üniversite Personel Daire Başkanlığı" adresine başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu adres, "Dede Korkut Külliyesi 21 Şubat Caddesi Trabzon Yolu Üzeri İdari Birimler Binası 69000/BAYBURT" olarak belirtilmiştir. Detaylı bilgi için başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz: 

Başvuru Kılavuzu

 

 

memur alımı 2023 memur alımı memur alımı önlisans memur alım ilanları