NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI

TAKİP ET

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan Sözleşmeli Bilişim Personeli sınav duyurusunun detayları:

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI

Üniversite Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından istihdam edilmek üzere, 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6’ncı maddesi ve bu maddeye dayanılarak 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete ‘de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik ”in 8’inci maddesi uyarınca, yazılı ve sözlü/uygulamalı sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 2 (iki) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan Sözleşmeli Bilişim Personeli sınav duyurusunun detayları:

- İlan, Üniversitenin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6’ncı maddesi ve bu maddeye dayanılarak yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’e göre yapılmaktadır.

- Sınav sonucunda başarı sırasına göre en yüksek puan alan adaylardan 2 sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır.

- Başvurular, 27 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak ve 12 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecektir.

- Başvurular, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin resmi internet sitesinde bulunan Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formu'nun doldurulması, fotoğraf yapıştırılması ve imzalanmasıyla yapılacaktır.

- Başvuruda istenen belgeler arasında Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu, vesikalık fotoğraflar, kimlik belgesi fotokopisi, özgeçmiş belgesi, lisans diploması veya okul çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti, mesleki tecrübeyi gösterir belgeler, programlama dillerini gösteren belgeler, KPSS sonuç belgesi, yabancı dil puanını gösteren belge, askerlik durumunu gösteren belge, adli sicil kaydı ve tecrübe/deneyimi gösteren belgeler yer almaktadır.

- İş başvuruları şahsen veya posta yoluyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na gönderilecektir. Başvuruların belirtilen tarihten sonra yapılması veya postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

- Özel şartlar kapsamında, Yazılım Uzmanı Tam Zamanlı pozisyonu için belirli tecrübe ve bilgi şartları bulunmaktadır. Bu şartlar arasında web ara yüz tasarımı, web teknolojileri, SPA mimarisi, web kullanıcı deneyimi, tasarım prensipleri, yazılım yaşam döngüsü, kod versiyonlama araçlarına bilgi ve tecrübe sahibi olmak gibi kriterler yer almaktadır.

- Başvuru belgeleri eksiksiz ve doğru bir şekilde sunulmalıdır. Belgelerin doğruluğunu tespit etmek için adaylardan istendiğinde asıl belge veya noter onaylı suret ibraz etmeleri istenebilir.

Bu bilgiler doğrultusunda, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde sözleşmeli bilişim personeli olarak çalışmak isteyen adaylar başvuru şartlarına ve istenen belgelere dikkat ederek başvurularını yapmalıdır.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ