Öğretmenevi, 18 ila 45 Yaş Aralığında Yeni İşçi Alım Sürecini Başlattı!

TAKİP ET

Öğretmenevi, 18 ila 45 yaş aralığındaki adaylar için yeni işçi alımı başlattı. Başvurular bu yaş aralığına sahip adaylardan kabul edilecektir. Süreç hakkında, başvuru şartları ve ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Öğretmenevi, 3 ayrı ilanla yeni işçi alımları başlattı. Bu ilanlar doğrultusunda başvurular da resmi olarak alınmaya başlandı. Adayların başvuru yapabilmeleri için 18 - 45 yaş aralığında olmaları gerekmektedir.

Başvurular, İŞKUR aracılığıyla gerçekleştiriliyor. İŞKUR'un telefon hattı olan alo 170 üzerinden, İŞKUR internet sitesi veya İŞKUR Müdürlüklerindebaşvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Adayların başvurularını tamamlamaları için belirtilen unvanın iş ilan numarasını kullanmaları gerekmektedir.

Kadrolar - Nitelikler ve İş İlan No'ları

Dağıtım Elemanı Alımı (İş İlan No: 00007740825) Başvuru yapacak adayların en az ilköğretim, en fazla ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, SGK Hizmet Dökümü'nde (9621.10 kodlu meslek deneyimi) belirtilen meslek deneyimine sahip olmaları şarttır.

Aşçı Yardımcısı Alımı (İş İlan No: 00007740858) Başvuru yapacak adayların Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi veya Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Yiyecek İçecek Hazırlama Bölümünden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca, Aşçı Ustalık Belgesine sahip olmaları şarttır.

Genel Alan Temizleme ve Düzenleme Görevlisi / Meydancı (Otel) Alımı (İş İlan No: 00007740873) Başvuru yapacak adayların en az ilkokul, en fazla ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, SGK Hizmet Dökümü'nde (9112.07 kodlu meslek deneyimi) belirtilen meslek deneyimine sahip olmaları şarttır.

Karaman Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Genel Şartlar

Başvuru yapacak adayların aşağıdaki belgeleri sağlamaları gerekmektedir:

Hijyen belgesi,

Hijyen Eğitimi Yönetmeliğinde belirtilen bulaşıcı hastalıkların bulunmadığına dair Sağlık Kuruluşu Raporu,

Adli Sicil Kaydı.

Ayrıca, başvuru yapacak adayların 18 - 45 yaş arasında olmaları gerekmekte ve Karaman Merkez ikamet adres belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

 

öğretmenevi işçi alımı işçi alım ilanı iş ilanı