PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ 405 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi rektörlüğü tarafından hazırlanan ve bugün itibariyle resmi gazetede yayınlanan ilana göre Pamukkale Üniversite hastanesi ve farklı birimlerinden görevlendirilmek üzere 405 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu .

ÜNİVERSİTE HASTANESİ 405 Sözleşmeli Memur Alımı İlanı Yayınladı

 

Pamukkale Üniversitesi rektörlüğü tarafından hazırlanan ve bugün itibariyle resmi gazetede yayınlanan ilana göre Pamukkale Üniversite hastanesi ve farklı birimlerinden görevlendirilmek üzere 405 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu . Alınacak personel kadroları arasında

hemşire , fizyoterapist , biolog , diyetisyen , eczacı , röntgen teknisyeni , fizik tedavi teknikeri , tıbbi sekreter , eczane teknikeri , elektronörofizyoloji , ağız ve diş sağlığı teknikeri , diş protez , dil ve konuşma terapisti , ergoterapist , tıbbi laboratuvar , anestezi teknikeri , sağlık fizikçisi , spor uzmanı , mühendis , bilgisayar programcısı , lise teknisyen , antrenör ,                             büro personeli , destek personeli  ve

koruma – güvenlik görevlisi olmak üzere bir çok alanda alımlar olacaktır .

 

Üniversite alımlarında deteylar ve şartlar haberimizin devamında verilmiştir ;

 

 

KPSS PUAN ŞARTI NEDİR ?

 

2022 KPSS puanı esas alınacaktır .

SAĞLIK ALANINDA ; yer alan Hemşirelik , Fizyoterapist , Biolog , Diyetisyen , Eczacı , Röntgen Teknisyeni , Fizik tedavi , Tıbbi Sekreter , Eczane Teknikerliği , Elektronörofizyoloji , Ağız ve Diş Sağlığı , Diş Protez , Dil ve Konuşma Terapisti , Ergoterapist , Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği , Aneztezi Teknikerliği , Sağlık Fizikçisi , Spor Uzmanı alanlarında 2022 Kpss taban puanı 65 olması gerekmektedir .

 

MÜHENDİSLİK ; alanlarında 2022 Kpss puan türlerinden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir .

 

BİLGİSAYAR TEKNİKERLİĞİ ; alanında 2022 Kpss puan türlerinden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir .

 

LİSE TEKNİSYEN ; alanlarında 2022 Kpss puan türlerinden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir .

 

BÜRO PERSONELİ ; alanlarında 2022 Kpss puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir .

 

DESTEK PERSONELİ ; alanlarında 2022 Kpss puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir .

 

KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ; alanında 2022 Kpss puan türünden en az 50 puan almış olmak gerekmektedir .

 

                       GENEL ŞARTLAR NELERDİR ?

 

1 – Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2 – 657 sayılı devlet memurları kanununun 48. Maddesindeki genel şartları taşımak .

3 – Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak .

4 – Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler başvuruda bulunamaz .

5 – Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin bulunmaması .

6 – 2022 Kpss Lisans P3 , Önlisans P93 , Ortaöğretim P94 puan türleri esas alınacaktır .

7 -  Memuriyete engel yüz kızartıcı bir suçtan hüküm giymemiş olmak .

8 -  Arşiv araştırması sonucun olumlu olması .

ŞAHSEN BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER VE DİĞER HUSUSLAR:

    Adaylar şahsen başvuruya gelmeden önce www.pau.edu.tr adresinden ilan tarihi itibariyle yayımlanacak olan başvuru formunu çevrimiçi olarak bilgisayar ortamından dolduracak daha sonra müracaat esnasında ıslak imzalı olarak ibraz edecektir. Başvurusunu çevrimiçi ortamda yaptıktan sonra şahsen müracaat yapmayan adayların çevrimiçi başvurusu işleme alınmayacaktır.

    Adayların başvuru formu bilgisayar ortamında çevrimiçi olarak doldururken mezuniyet bilgileri YÖKSİS web servisleri aracılığı ile alınacak, tercih edilen pozisyonda istenen mezuniyet türü sistemden seçilecektir. Adaylar şahsen müracaatını yapmadan önce e-Devletten mezuniyet bilgilerini kontrol etmeleri mezuniyet türü çıkmaması halinde ise aday mezun olduğu okul ile iletişime geçerek YÖKSİS veri tabanına mezuniyet kaydını yaptıracaktır.

 

 

 

    Adayların KPSS puan türü, yılı ve puanı ÖSYM web servisleri aracılığı ile alınacak olup, tercih edilen pozisyonda belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru formu doldurma sürecini tamamlayamayacaktır.

    Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanına başvuracak adaylar İlan tarihi itibariyle Üniversitemiz kampüsü içinde bulunan MEDİKO sağlık biriminden alınacak boy ve kiloyu gösterir sağlık raporunu başvuru esnasında ibraz edeceklerdir.

    Adaylar diplomanın aslını veya e-devlet üzerinden alacakları barkotlu mezuniyet belgelerini başvuru esnasında ibraz edecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

    Sertifika, ustalık belgesi ve kurs bitirme belgesi istenilen unvanlarda belgenin aslı veya e-Devlet üzerinden alacakları barkotlu belgeyi ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

    Kalorifer Ateşçisi Belgesi istenilen unvanda belgenin aslı e-Devlet üzerinden alacakları barkotlu belgeyi ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

    Özel Güvenlik Kimlik Kartı aslı ibraz edilecek ve fotokopisini teslim edeceklerdir.

    Teknisyen unvanını tercih eden adaylar istenilen alan şartını diploması veya okulundan alacağı belgede ibraz etmesi zorunludur.

    Adaylar istenilen belgelerin fotokopilerini başvuruya gelirken temin etmeleri gerekmektedir.

    Adaylar Covid-19 salgın hastalığı dikkat alarak başvuruya yalnız gelmelidir.

    İlanda istenilen belge veya sertifikalara ilan tarihinden önce sahip olunması gerekmektedir.

    Mesleki tecrübe istenen unvana başvuracak adaylar işyerinden çalıştıkları unvanı ve çalışma (tecrübe) sürelerini gösterir belge ile bu süreleri ilgili işyerinde çalıştıklarını gösterir E-Devlet uygulamasından temin edecekleri SGK hizmet dökümleri.

    www.pau.edu.tr adresinden ilan tarihi itibariyle yayımlanacak olan beyan formunu (Tecrübe istenen unvana başvuracak adaylar ilanda istenen unvanda özel şartları taşıdıklarını, istenilen mesleki tecrübeye sahip olduklarını belirten onaylı beyan formunu imzalayacaklardır)

 

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

 

 Başvurular Üniversitemiz Kınıklı yerleşkesinde yer alan Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak olup posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Şahsen başvuru yapamayacak adaylar noter vasıtasıyla verecekleri vekâlet ile başvuru işlemi yapabileceklerdir.( Koruma ve güvenlik unvanına başvuran adaylar hariç) Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile ilanda istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Yine başvuru yaparken aday tercih ettiği çalışma yeri ve tercih edeceği unvan tamamen kendi sorumluluğunda olacak olup başvuru yaptıktan sonra değerlendirme aşamasında yanlış başvuru yeri ve unvanı tespit edilmesi halinde değerlendirmeye alınmayacaktır. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla pozisyona başvuru yapamayacaktır

 

 

Şahsen Başvuru Tarihleri:

Başlangıç Tarihi : 13.04.2023 Mesai Başlangıcı

Bitiş Tarihi : 05.05.2023 Mesai Bitimi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sağlıkçı alımı sağlıkçı alımı ne zaman sağlıkçı alımı başvuru sağlıkçı alımı branş dağılımı 2023 sağlıkçı alımı son dakika sağlıkçı alımı başladı tıbbi sekreter alımı olur mu hemşire alımı üniversite hastanesi sağlıkçı alımı pamukkale üniversitesi sağlık