Sağlık Bilimleri Üniversitesi 68 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

TAKİP ET

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul Hamidiye Külliyesi ve Ankara Gülhane Külliyesi'nde bulunan birimlerde istihdam edilmek üzere 4/B (Sözleşmeli Personel) alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda yer alan belirli şartlara göre değerlendirilecek.

Başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları ve aranan nitelikleri sağlamaları gerekmektedir:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- İlgili Kanun'un 41. maddesinde belirtilen öğrenim şartlarını taşımak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen suçlardan herhangi birinden mahkûm olmamak,

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi olmamak veya askerlik hizmetini tamamlamış veya ertelenmiş olmak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya vücut sakatlığı bulunmamak,

- Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,

- Kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

Adayların 2022 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre değerlendirme yapılacak ve uygun nitelikleri taşıyan adaylar sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir.

Başvuru yapacak adaylar için son başvuru tarihi ve başvuru şekli ilan edilecektir. Adaylar, ilanın yayınlandığı kurumun internet sitesinden veya belirtilen diğer kaynaklardan başvuru şartları ve başvuru süreci hakkında ayrıntılı bilgi alabilirler.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar gereği, işe alınan personelin başvuru sırasında ve sonrasında gerekli nitelikleri taşımadığının veya sonradan kaybettiğinin tespit edilmesi durumunda hizmet sözleşmesi kurum tarafından tek taraflı olarak feshedilecektir.

Başvuru şartları dışında kalan durumlar için Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar geçerli olacaktır.

Başvuru Şekli ve Süreci Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tarafından Belirlendi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını ve sürecini duyurdu. Adayların başvurularını yapabilmeleri için belirli adımları takip etmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, başvuru talep formunu http://sozlesmeli.sbu.edu.tr adresinde bulunan internet sitesinden bilgisayar ortamında doldurmalıdır. İstenilen belgeler ile başvurular, ilanın Resmî Gazete ‘de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde online olarak https://sozlesmeli.sbu.edu.tr adresine yapılmalıdır.

Başvuruların sadece online olarak kabul edileceği ve posta, faks veya şahsen yapılan başvuruların geçerli sayılmayacağı belirtilmiştir. Adaylar, sadece bir unvan için başvuruda bulunmalı ve ilan numarasını belirtmelidir. Birden fazla ilan numarası ile yapılan başvuruların geçersiz sayılacağı vurgulanmıştır.

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunan, başvurulan pozisyonun gerekliliklerini taşımadığı sonradan tespit edilen veya istenilen belgeleri ibraz etmeyen adayların başvurularının geçersiz sayılacağı ve yapılan atamaların iptal edileceği belirtilmiştir.

Adayların başvuru formunun doğruluğunun tamamen kendi sorumluluğunda olduğu, istenilen belgelerdeki eksikliklerden Üniversite'nin sorumlu olmadığı da bildirilmiştir.

Başvuruların nasıl yapılabileceği ve başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak isteyen adaylar, ilgili internet sitesini ziyaret edebilirler.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ