Sağlıkçı Alımı Devam Ediyor! 228 Hemşire Alım İlanı

TAKİP ET

Kamu kurumları ve özel sektör personel alımlarını sürdürüyor. Birçok kurum ihtiyacı olan alanlarda personel alımlarına devam ediyor. Bizlerde bu ilanları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Çeşitli kurumlar tarafından gerçekleştirilen personel alımları İŞKUR aracılığı ile paylaşılıyor. Bu haberimizde sizlere 228 hemşire alım ilanını ve detaylarını aktaracağım.

İşkur aracılığı ile paylaşılan ilanlarda 91 farklı kurum tarafından 228 hemşire alımı gerçekleştirilecek.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Her kurum kendi bünyesinde istihdam edilecek pozisyona göre şartlar belirlemekte olup genel olarak aranan şartlar şu şekildedir;

Yara bakımı pansumanına eşlik edebilecek

Çalışma ortamının hijyen ve güvenliğini kontrol edecek, ilaç ve malzeme takibi yapabilecek. 

Kan alma, vb. gibi laboratuvar tetkiklerini yapabilecek yeterliliğe sahip,

Aktif araç kullanabilen, Sürücü Belgesi olan,

Sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş,

ERKEK adayların Askerlikle ilişiği kalmamış veya tecilli

Planlama organizasyon ve koordinasyon yeteneğine sahip 

Ekip çalışmasına uyumlu,

İletişimi güçlü

İnsani ilişkilerde başarılı firmayı temsil yeteneğine sahip,

Dış görünüme önem veren prezantabl

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

İş ilanları şu anda İşkur üzerinde aktif olarak yer almaktadır. Şartları size uygun ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapabilmeniz için İŞKUR’a kaydolmanız gerekir. Her ilan için ilanı yayımlayan kurum 1 hafta ile 1 ay arası değişen başvuru süreleri koymuştur. Bu süre içeresinde başvurularınızı yapabilirsiniz. İlanlar sürekli olarak güncellenmektedir. Size uygun iş ilanı olup olmadığını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3143

İŞKUR’A NASIL KAYIT OLURUM?

İŞKUR’un sunduğu hizmetlerden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir.
Kayıt
İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kaydolmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz. Özgeçmişinizde eğitim ve meslek bilgileri girilmeden kaydınız aktife alınmamaktadır.

 Kayıt Koşulları
İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

 

 






 


 

 

 

işkur iş ilanları işkur iş ilanları kayseri işkur iş ilanları konya işkur iş ilanları malatya işkur iş ilanları mersin işkur personel alım hemşire hemşire alımı hemşire olma şartları hemşire iş ilanları sağlıkçı iş ilanları personel alım personel alım ila