Sandıklı Belediye Başkanlığı'ndan: SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

TAKİP ET

Sandıklı Belediyesi ve bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/d maddesi ve 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden sürekli işçi alınacaktır.

Aranan şartlar ve sayılar aşağıda belirtilmiştir. Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartlara durumu uyan adayların, ilanın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde başvurularını esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca başvurularını www.iskur.gov.tr adresinden de yapabilirler. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular, takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

ÇALIŞMA YERİ: Sandıklı Belediyesi

AÇIKLAMALAR

1. İlan edilen kadrolara yapılacak sınavda başarı göstererek atanmaya hak kazanan adaylar, 657 sayılı Kanun'un 4/D Maddesi ve 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yukarıda belirtilen tabloda belirtilen unvanlarda noter kurası yöntemiyle "sürekli işçi" alınacaktır.

2. Her aday, yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilir.

3. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

4. Sandıklı Belediyesi ALINACAK OLAN SÜREKLİ İŞÇİ NOTER KURASI USULÜNE TABİ TALEPLERDEN; Aşçı, Diğer Metal İşlemcileri(Engelli), Diğer Metal işlemcileri, Kaynak Teknisyeni, Kanal ve Izgara İşçisi, Futbol Antrenörü, Su Kanal İşçisi, Yapı Yüzey Kaplama Teknisyeni, Mobilya ve Dekorasyon Teknisyeni, Diğer Veznedar ve İlgili Personel, Depo Sorumlusu, Bilgi İşlem Donanım Görevlisi, Bilgisayar Program Teknisyeni, Bilgi İşlem Destek Elemanı, Kontrolör, Atık Su ve Yağmur Suyu Hatları Temizlik Operatörü, İnsan Kaynakları Şefi, Sıcak Mutfak Aşçısı, Arşiv Destek Elemanı, Tesisat teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni, (Şoför)Yolcu Taşıma, Yol Ustası, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Elemanı, Web Programcılığı Teknisyeni, Diğer Kasadarlar mesleklerindeki personellere ilişkin başvuru listesi, İŞKUR tarafından Sandıklı Belediyesi'ne gönderilmesine müteakip Sandıklı Belediyesi'ne başvuru sahibi adaylarca evrak teslimi yapılacaktır. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)'nun gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle noter huzurunda kura ile belirlenecek olup, boş kadronun 4 (dört) katı asıl ve 4 (dört) katı yedek adayın isimlerini kapsayan liste oluşturulacaktır. Belirlenen asıl ve yedek aday listeleri Sandıklı Belediyesi web sayfasında (www.sandikli.bel.tr) ilan edilecektir.

5. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Sandıklı Belediyesi'ne gönderilen listelerde yer alan adaylar, Noter kurasından önce Sandıklı Belediyesi web sayfasında (www.sandikli.bel.tr) belirtilen tarihlerde Sandıklı Belediyesi'ne başvuru evraklarını ibraz etmek zorundadır. Belirtilen tarihlerde başvuru evraklarını ibraz etmeyen adaylar, eksik belge tespiti yapılan adaylar, başvuru niteliklerini taşımayan, gerçeğe aykırı ve yanıltıcı beyanda bulunan adaylar Noter kurasına alınmayacaktır.

6. Noter kurası sonucu Sandıklı Belediyesi'ne gönderilen listelerde yer alan adaylar için Sandıklı Belediyesi web sayfasında (www.sandikli.bel.tr) belirtilen tarihlerde Sözlü Mülakat yapılacaktır.

7. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven

Yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içinde ibraz etmeyenlerin veya yanlış beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

8. Adayların, başvuruda bulundukları kadronun gerektirdiği nitelikleri taşımadığının sonradan tespit edilmesi halinde, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumda olan adaylar hakkında Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri uygulanacaktır.

9. İlan edilen kadrolar için ayrılan kontenjanlarda herhangi bir değişiklik yapılamaz. Yerleştirme işlemi sonucunda boş kalan kadrolar kura sonucunda yedek adayların atanmasına esas teşkil edecektir.

10. İşe yerleştirme işlemleri tamamlandıktan sonra ilan edilen kadrolara talep şartlarına uyan adaylardan, işe yerleştirilen adayların sayısından fazla olan adaylar arasından noter huzurunda kura ile asıl ve yedek aday belirlenecektir.

11. İşe yerleştirme sürecinde talep edilen belgelerin aslı veya noter tasdikli suretleri ile başvuru evrakları ibraz edilmek zorundadır. Evrakların asılları ibraz edilmedikçe, fotokopileri kabul edilmeyecektir.

12. İlan edilen kadrolar için yapılan sınavlarda başarılı olmuş olmak, atama hakkı kazandığı anlamına gelmez. Başarılı olan adaylar arasından en yüksek puanı alan adaydan başlanarak belirlenen sayıda aday, İşe Yerleştirme Komisyonunca yapılan inceleme sonucunda atama için uygun görülen adaylardan başlamak üzere öncelikli olarak İş Kanunu hükümlerine tabi sürekli işçi olarak Sandıklı Belediyesine alınacaktır.

13. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen başvuru listesinde adayın yer alması, işe alınacağı anlamına gelmez. Talep edilen belgelerin aslı veya noter tasdikli suretleri ile başvuru evrakları ibraz edilmek zorundadır. Evrakların asılları ibraz edilmedikçe, fotokopileri kabul edilmeyecektir.

14. İşe alınmaya hak kazanan adaylar, başvuru sırasında beyan edilen ile başvuru evraklarında yer alan bilgileri ve belgeleri gerçeğe uygun olduğunu taahhüt eder. Başvuruda bulunan adayların başvuruda beyan ettikleri bilgiler ve belgeler üzerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduklarının sonradan tespit edilmesi halinde, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve adaylar hakkında Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri uygulanacaktır.

15. Başvuru yapan adaylar, işe alınma sürecinde her türlü bilgi ve belgenin kontrolünün yapılmasına ve talep edildiği takdirde tebligat için başvuruda bildirdikleri adrese yapılan tebligatın da geçerli sayılmasına peşinen rıza gösterir.

16. İşe alınmaya hak kazanan adayların isimleri ve atandıkları kadro bilgileri www.sandikli.bel.tr adresinden ilan edilecektir. Ayrıca atama işlemleri tamamlandıktan sonra Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen liste ve evraklar iade edilecektir.

17. Başvuruda bulunan adaylar, bu ilan metninde yer alan tüm şartları kabul etmiş sayılırlar.

18. Bu ilanın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan orijinal ilan metni geçerlidir."

Not: Yukarıda verilen metin bir örnektir ve gerçek bir ilana ait değildir. İlgili kurumların resmî duyurularını takip etmek ve güncel bilgilere ulaşmak önemlidir.