Siyasi Liderlerin Çok Konuşulan Burçları!

TAKİP ET

Seçim sürecine bağlı olarak, siyasi liderlerin burçları da merak edilen gündem konularından birisi haline geldi. İşte siyasi liderlerin çok konuşulan burçları!

Seçim sürecinde siyasi liderlerin karakteristik özelliklerinden tutun, giyim şekillerine, ilgi alanları gündemi kurcalayan merak konuları arasında yer aldı. Tabi ki, bu konular arasında siyasilerin çok konuşulan burçları da bulunuyor. Hiç merak ettiniz mi, siyasi liderlerin burçları nedir? 

Siyasi Liderlerin Burçları

1. Recep Tayyip Erdoğan

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) genel başkanı ve aynı zaman 12. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın belirlemiş olduğu 13. Cumhurbaşkanı adayıdır. 

Erdoğan, 26 Şubat 1954 doğumlu, 69 yaşında ve balık burcudur. Balık burcu kişilerin ortak özelliği ise ileri seviye inandırıcılık olarak bilinmektedir. 

2. Kemal Kılıçdaroğlu 

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı, Ana Muhalefet lideri ve aynı zamanda Millet İttifakı'nın belirlemiş olduğu 13. Cumhurbaşkanı adayıdır. 

Kılıçdaroğlu, 17 Aralık 1948 doğumlu, 75 yaşında ve yay burcudur. Yay burcu kişilerin ortak özellikleri arasında yenilikçi olmaları, korkusuz olmaları ve sürekli olarak kendilerini geliştirmeye yönelik hareket etmeleri

3. Sinan Oğan 

Sinan Oğan, 14. Mayıs Seçimleri için Ata İttifakı'nın belirlemiş olduğu 13. Cumhurbaşkanı adayıdır. Oğan, Iğdır Eski Milletvekilidir. 

Oğan, 1 Eylül 1967 doğumlu, 55 yaşında ve başak burcudur. Başak burcu kişilerin ortak özellikleri arasında ağır başlılık, işini sahiplenici olmak ve çalışkan olmak bulunur. Öyle ki, başak burçlarının dinlenme şekilleri dahi diğer burçlara yorucu gelmektedir. 

4. Muharrem İnce 

Muharrem İnce, 14 Mayıs Seçimleri için Memleket Partisi genel başkanı olarak aday olmuştur. 

İnce, 4 Mayıs 1964 doğumlu, 58 yaşında ve Boğa burcudur. Boğa burcu kişilerin ortak özellikleri arasında yardımseverlik, güvenilirlik bulunmaktadır.