Türkiye İş Bankası KPSS Şartsız Gişe Memuru, Operasyon Memuru, Satış Memuru, Kredi Memuru Alım İlanı Yayımlandı

TAKİP ET

Kurumlar personel istihdamlarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye İş Bankası bünyesinde çalıştırmak üzere Gişe Memuru, Operasyon Memuru, Satış Memuru ve Kredi Memuru alımı yapacağını duyurdu. İlanda KPSS şartı aranmıyor. Bu yazımızda ilanın tüm detaylarını sizlerle paylaşacağım.

Türkiye İş Bankası Memur Alım İlanı

Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

30 yaşını doldurmamış olmak.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması.

Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya uygun olmak.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

Affa uğramış olsa dahi herhangi bir suçtan mahkûmiyet almamış olmak.

Daha önce İş Bankası tarafından yapılan alımlarda mülakat sonucunda elenmemiş olmak.

İstanbul İli Arnavutköy, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beyoğlu, Eyüp Sultan, Fatih, Kadıköy, Kağıthane, Sarıyer, Şişli ve Üsküdar ilçelerinde ikamet ediyor olmak. Belirtilen ilçeler dışında ikamet eden adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

İş Tanımı

Memur pozisyonunda görev alacak olan personeller Gişe Memuru, Operasyon Memuru, Satış Memuru ve Kredi Memuru pozisyonlarında görevlendirilecektir.

Kariyer Yolu

Memur olarak 3 yılı tamamlayan adaylar, katılacağı sınavda başarılı olmak ve genel çalışma performansının olumlu olması halinde Banka kadro imkanları doğrultusunda Yetkili Unvanını alacaklardır. Yetkili olarak 5 yılı tamamlayan memurlar, katılacakları sınavda başarılı olmaları ve genel çalışma performanslarının olumlu bulunması halinde Banka kadro imkanları doğrultusunda 2. Müdür unvanıyla yönetici pozisyonuna atanır. Yönetici pozisyonunda ise genel çalışma performansı doğrultusunda daha üst seviyelere çıkabilir.

Hangi Bölüm Mezunları Başvuru Yapabilir?

Tüm Mühendislik Bölümleri, Enformasyon Teknolojileri, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Uluslararası İşletme, Aktüerya, Enformatik, Matematik-Bilgisayar, Uluslararası İşletme Yönetimi(Almanca), Aktüerya Bilimleri, Enformatik (Almanca), Muhasebe, Uluslararası İşletmecilik, Avrupa Birliği İlişkileri, Finans Matematiği, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Bankacılık, Halkla İlişkiler, Muhasebe - Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Bankacılık ve Finans, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Muhasebe ve Denetim, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Bankacılık ve Finansman, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Bankacılık ve Sigortacılık, Hukuk, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Bilgi Teknolojileri, İktisat, Muhasebe ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Bilgisayar Bilimleri, İletişim, Pazarlama, Uluslararası İktisat - İşletme Programları, Bilgisayar Donanımı ve Teknolojisi, İletişim Bilimleri, Pazarlama / Satış Yönetimi, Uygulamalı Matematik, Bilgisayar Sistemleri ve Ağları, İnsan Kaynakları Yönetimi, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Uygulamalı Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, İstatistik, Sermaye Piyasası, Yönetim Bilimleri, Bilgisayar, Uygulamalı Ekonomi İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Sermaye Piyasası Denetim Derecelendirme, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, İş İdaresi, Sigortacılık, Yönetim ve Organizasyon, Bilgisayar-Enformatik İşletme Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, İşletme, Bilgi Yönetimi, Siyaset Bilimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme Enformatiği, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Ekonometri, İşletme-Ekonomi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Ekonomi, Kamu Yönetimi, Toplumsal ve Siyasal Bilimler, Ekonomi ve Finans, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Finans Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları, Matematik, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği bölümlerinin birinden mezun olmak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Başvurularınızı aşağıdaki linkten yapabilirsiniz. Başvuru sonuçları e-posta olarak gönderilecektir.

https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/istanbul-memur-alimi-2023MAS4

banka personel alımı banka personel alımı 2023 banka personel alımı ankara banka personel alımı ilanları banka personel alımı halkbank türkiye iş bankası personel alımı personel alım ilanı kpss şartsız personel alımı memur alım ilanı