Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 61 Adet AR-GE UZMANI ALIM İLANI

TAKİP ET

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından farklı branşlarda 61 adet sözleşmeli Ar-GE uzmanı alınacak. Yazımızda bu ilanla ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

Başvuru Genel Şartları

Türk vatandaşı olmak.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

Adli sicil kaydı bulunmaması.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması.

Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığının bulunmaması.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

YDS’den en az 70 İngilizce dil puanı almış olmak veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen ve geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak ve bunu belgelendirmek. (Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) sınav sonucu kabul edilmeyecektir.)

En az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak.

Başvuru Şekli ve Tarihleri

Başvurular 04.05.2023-19.05.2023 tarihleri arasında şahsen aşağıda belirtilen adrese elden, posta yolu veya kargo ile aşağıdaki adrese yapılacaktır. Elektronik ortamda gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir. Eksik bilgi veya belge bulunan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve bu kişiler sözlü sınava çağrılmayacak ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir. Posta yolu veya kargo ile gönderilen evraklardan doğacak aksaklıklardan Başkanlık sorumlu tutulmayacaktır.

Başvurunun Referans Kodu seçilerek yapılması şarttır. Referans Koduna yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve bu kişiler sözlü sınava çağrılmayacaktır. Adaylar ilanda belirtilen pozisyonlardan en fazla bir pozisyon için başvuruda bulunabilecekler. Birden fazla pozisyon için başvuran adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU ADRESİ:

Koşuyolu Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, No:71 Kadıköy/İstanbul

BAŞVURU SIRALAMASI ve DEĞERLENDİRMESİ

Başvurduğu pozisyona ilişkin genel ve özel niteliklere dair kanıtlayıcı belgeleri ilan edilen tarihe kadar teslim eden adaylar değerlendirmeye alınacaktır. Başvuru yapılan pozisyon /kadro bazında değerlendirme; ALES sonucunun %50’si (minimum 65 puan) + Lisans Genel Not Ortalamasının %20’si + Yabancı Dil Sınav Sonucunun %30’una göre hesaplanan puanlandırmaya göre en yüksek puana sahip adaydan başlanmak üzere sıralamaya tabi tutulacaktır. Puan sıralamasına göre her bir kadro unvanı için ayrı ayrı olmak üzere kadro sayısının 4 katı kadar aday sözlü sınava çağırılacaktır.

HANGİ BRANŞ KAÇ ALIM OLACAK:

Tüm detaylar aşağıdaki linkte mevcuttur.

https://media.iskur.gov.tr/70048/turkiye-saglik-enstituleri-baskanligi-ar-ge-uzmani-alim-ilani-19-05-2023.pdf

 

 

kamu personel alımı kamu personel alımı ilanları kamu personel alımı 2023 kamu personel alımı 2023 kpsssiz kamu personel alımı ptt sağlıkçı alımı sağlık bakanlığı personel alımı memur alım kpss kpss 2022 2022 kpss kamu personel alım ilanı