1 Ayda Fit Vücuda Sahip Olun! Bu Hareketler Forma Sokuyor!

TAKİP ET

Aynı anda hem kas gelişimi için maksimum kas hasarı var etmenizi sağlayan hem de vücudunuzu sıkılaştırmanızı, yağ yakmanızı sağlayan egzersiz hareketleri ile 1 ayda forma girmek ister misiniz? 

Aynı anda hem kas gelişimi için maksimum kas hasarı var etmenizi sağlayan hem de vücudunuzu sıkılaştırmanızı, yağ yakmanızı sağlayan egzersiz hareketleri ile 1 ayda forma girmek ister misiniz? 

Bu harekeketli düzenli egzersiz planı şeklinde uyguladığınız taktirde şaşırtıcı sonuçlar alabilirsiniz. 

İşte, Sizi 1 Ayda Forma Sokan Egzersiz Hareketleri

 

Her Şeyin Başı: Şınav

Hemen hemen herkesin bildiği, düzenli ya da düzensiz uyguladığı bir hareket olan şınav, temelde tüm vücudu çalıştıran, çok yönlü bir egzersiz hareketidir. Vücut genelinde izometrik kasılmalara yol açarak, kas gelişimi tetikleyebiliyor. 

Çeşitli formlarda yapılan şınav hareketi ile göğüs kaslarınızı geniş çaplı bir şekilde çalıştırabilir, karın kaslarınızda maksimum basın var edebilir, bu süre zarfında tüm vücudunuzda bir yağ yakım süreci var edebilirsiniz. 

Geniş Sırt, Devasa Kanatlar İçin: Pull Up

Nam-ı değer barfiks, sırtınızı genişletmek, kanat kaslarının genişliğini arttırmak, daha estetik bir görünüm elde etmek adına tercih edebileceğiniz, hatta uzmanların söylemlerine "tercih etmeniz gereken" sayılı hareketler arasında bulunuyor. 

Tıpkı şınav hareketinde olduğu gibi, farklı formları bulunan pull up hareketi ile sırtınızı geniş çaplı bir şekilde çalıştırabilir, sırtınızda hedef bölgelere daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Ayrıca, barda asılı kalarak direnç antrenmanı gerçekleştirebilir ve de bara asılı haldeyken bacaklarınızı karın bölgenize çekerek karın kaslarınızı çalıştırabilirsiniz. 

Sırt, Kanat, Göğüs, Omuz... Sıra Geldi Bacaklara! Squat Vakti!

Birçok kişinin göz ardı ettiği, yapmak istemediği ancak bacak ve kalça kasları, hatta karın kasları adına dahi çok etkili olan bu hareketi egzersiz programınıza dahil edebilirsiniz. Düzenli olarak gerçekleştireceğiniz squat egzersizleri ile daha estetik bir görünümün kapılarını aralayabilirsiniz. 

Ayrıca Bilmeniz Gereken Hareketler: 

Mekik

Walking Lunge

Plank 

plank squat pull up egzersiz programı full body