İÇİŞLERİ BAKANI AÇIKLADI! DEPREMDE VEFAT EDENLERİN SAYISI YÜKSELDİ!

TAKİP ET

Depremin etkileri devam ediyor… Hangi ilde kaç kişi vefat etti? En çok yıkımın yaşandığı il hangisi? Enkaz çalışmaları ne durumda? İşte detaylar…

 Merkezi Kahramanmaraş olan 6 Şubat 2023 depreminde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti . Her geçen gün yapılan açıklamalarla beraber vefat sayısı artış gösteriyordu.  İşte açıklanan en güncel sayı…

 

 Depremde vefat sayısı  kaç oldu? Hangi ilde daha çok kayıp verildi? Hangi ilde kaç bina yıkıldı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı! Depremde vefat sayısı arttı! Enkaz kaldırma çalışmaları hala devam ediyor!

 

 Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Sonrasında yaşanan en büyüğü 7.6 olan müstakil ve artçı depremlerden ülkemizdeki 10 il etkilendi. Yaşanan felaketle birlikte Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da çok büyük yıkım gerçekleşti.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı! Depremde vefat sayısı arttı! Enkaz kaldırma çalışmaları hala devam ediyor!

İçişleri Bakanı Soylu, Kahramanmaraş merkezli en büyüğü 7.7 büyüklüğünde olan depremlerde 50 bin 500 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Açıklamaya göre en çok kayıp veren il Hatay. Depremin yaşandığı illerde kimliklendirme çalışmaları devam ediyor.

 

deprem maraş depremi hatay hataydeprem vefat sayısı