Zamanda Yolculuk: Yapay Zeka İle Çocukluk Halinizle Konuşabilirsiniz!

TAKİP ET

Henüz zamanda yolculuk yapabilmek mümkün olmasa da, yapay zeka size çocukluk halinizle sohbet etme imkanı sunuyor! Nasıl mı? Michelle Huang, kullanmakta olduğu yapay zeka teknolojisini eğiterek, gençlik haliyle sohbet etmeyi başardı... Yapay zeka teknolojileri durdurak demeden gelişiyor,  her geçtiğimiz gün yeni bir keşif duyuluyor. Uzmanlar, bu teknoloji ile yapılabilecekler konusunda bir sınır çizmekte zorlanıyorlar. 

Henüz zamanda yolculuk yapabilmek mümkün olmasa da, yapay zeka size çocukluk halinizle sohbet etme imkanı sunuyor! Nasıl mı? Michelle Huang, kullanmakta olduğu yapay zeka teknolojisini eğiterek, gençlik haliyle sohbet etmeyi başardı...

Yapay zeka teknolojileri durdurak demeden gelişiyor,  her geçtiğimiz gün yeni bir keşif duyuluyor. Uzmanlar, bu teknoloji ile yapılabilecekler konusunda bir sınır çizmekte zorlanıyorlar. 

Yapay zeka sevgili İster misiniz? 

Öyle ki, ChatGpt'ye bağlı bir hiperrealistik aşk robotu olan CarynAI' ile sevgili olabilir, uzun uzun sohbetler edebilir, hatta +18 konular hakkında dahi muhabbetler edebilirsiniz. 

Yapay Zeka İle Çocukluk Halinizle Konuşabilirsiniz! 

Michelle Huang isimli bir kadın, ileride çocukluk ve gençlik halleriyle aktif bir bağ kurabilmek adına 10 yıldır günlük tuttuğunu ve kullanmakta olduğu yapay zeka teknolojisini, 10 yıldır tutmakta olduğu günlükler ile eğittiğini ve bu sayede çocukluk haliyle sohbet edebildiğini açıkladı.  Kendisinin açıklaması bu şekilde;

"Hayatımın yaklaşık 10 yılı boyunca günlük tuttum, neredeyse her gün yazdım. Hayallerim, korkularım, sırlarım... Aşık olduğumda hissettiğim duygulardan ödevlerimden şikayet edişime kadar akla gelebilecek her şeyi yazdım. Bazı günler oldukça sıradandı, bazıları ise oldukça duygulu. Yani veri kaynağım oldukça fazlaydı. ChatGPT-3'ü kullandım ve bu verileri girdim. "

ChatGPT-3'ü eğitmesi ile beraber çocukluk hali ile sohbet edebileceği bir komut vererek başarı elde etmiş.  "Tonlarca veri girdikten sonra, o zamanlar vereceğim tepkilere ürkütücü derecede benzeyen yanıtlar aldım."  şeklinde açıklama yapan Huang, ileride birçok kişinin bu şekilde çocukluk halleriyle konuşabileceğini öngördüğünü belirtti. 

 

yapay zeka yapay zeka teknolojisi chatgpt