Sağlık ve Lezzetin Buluştuğu Yeni Trend: Yağ Yaktıran Sassy Suyu Tarifleri!

TAKİP ET

Sosyal medya platformlarında yeni bir trend hızla popülerlik kazanmaya başladı. Hem lezzetli hem de sağlıklı, aynı zamanda da yağ yaktırtıcı özelliği de bulunuyor. Herkes kendi özel tariflerini paylaşıyor. Instagram, Facebook gibi platformlarda sassy suyu festivali yaşanıyor. 

Sosyal medya platformlarında yeni bir trend hızla popülerlik kazanmaya başladı. Hem lezzetli hem de sağlıklı, aynı zamanda da yağ yaktırıcı özelliği de bulunuyor. Herkes kendi özel tariflerini paylaşıyor. İnstagram, Facebook gibi platformlarda Sassy suyu festivali yaşanıyor.  Tarif içerikleri tamamen doğal olduğu için, sindirim sistemi hızlanıyor, vücuttaki zehirli maddeler adeta sınır dışı ediliyor. Bağışık sistemi güçlendirici etkisini ve antioksidanlarla dolu olduğunu da söylemeyi unutmayalım, vücuttaki serbest radikallere adeta tokat gibi iniyor! 

Peki, sassy suyu nasıl hazırlanır? Aslında içine ne koyacağınız tamamen size kalmış, zira meyveler, sebzeler, baharatlar derken seçenekler sonsuz. Fakat sizler için en etkili Sassy suyu tariflerini derledik.

 Yağ Yaktıran Sassy Suyu Tarifleri

1. Limon ve Nane 

1 litre su,

1 adet limon,

1 tutam taze nane yaprağı, 

Limonu ince ince dilimleyin ve taze nane yaprakları ile beraber suyun içerisine atın. Karışımı buzdolabına koyun ve 3 saat gibi bir süre bekleyin. İsterseniz geceden hazırlayıp, sabaha kadar buzdolabında da bekletebilir, sabah aç karnına bir bardak içebilirsiniz. 

2. Salatalık ve Çilek 

1 litre su, 

2 adet salatalık,

1 kase çilek, 

Salatalıkları ve çilekleri ince ince dilimleyin ve suyun içerisine katın. Karışımı buzdolabında koyun ve 2-3 saat bekleyin. Ardından gönül rahatlığıyla içebilirsiniz. Limon ve nane suyunda olduğu gibi geceden hazırlayıp, sabaha kadar buzdolabında da bekletebilirsiniz. Sabah aç karnına içmeniz ve kardiyo yapmanız, daha etkili sonuç almanızı sağlayacaktır. 

3. Portakal ve Biberiye

1 litre su,

2 adet portakal,

1 tutam taze biberiye yaprağı, dal halinde de olabilir,

Portakalları ve biberiye yapraklarını ince şekilde dilimleyin. Ardından su dolu sürahiye ekleyin ve buzdolabında yaklaşık olarak 3 saat gibi bir süre bekleyin. Enerji verici ve ferahlatıcı sassy suyunuz hazır olacaktır. 

 

sassy suyu sassy detoks tarifleri yağ yakmak doğal yağlar